Salutare!
As avea si eu nevoie de un sfat / o parere sincera a celor cu mai multe cunostinte in domeniu, referitor la ceea ce as putea imbunatati / modifica pe site.
Site-ul de care ma ocup este: Leykom Import Export
Multumesc.
Salutare!
As avea si eu nevoie de un sfat / o parere sincera a celor cu mai multe cunostinte in domeniu, referitor la ceea ce as putea imbunatati / modifica pe site.
Site-ul de care ma ocup este: Leykom Import Export
Multumesc.
Salut
La o prima vedere:
*Nu ai headinguri pe frontpage
*lipseste atributul Alt pe imagini
*contunutul pe prima pagina este destul de subtire
*ai duplicate content
*la o prima vedere, si pe paginile interioare contentul este destul de subtirel
*meta description: extrem de spammy
*meta keywords, idem
*Titlu pagina, oarecum neinspirat . As merge pe brand + kw principal
*Accesibilitate - servesti aceeasi informatie si pe http:// www. leykom.ro/ si pe http :// www. leykom.ro/ro/
Designul nu e unul care sa ma dea pe spate, dar, na, e o chestiune de gust.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc mult de raspuns, Roby!
Te-as ruga daca imi poti detalia putin fiecare lucru in parte si ce ai face tu in locul meu.
Multumesc inca o data.![]()
@Catalin, fara a incerca, doamne fereste sa fiu rautacios, ti-am oferit cateva repere de plecare. Mai departe, ori te documentezi (seopedia este o adevarata enciclopedie in materie de SEO) ori platesti pe cineva.
Iti recomand un audit temeinic, ceea ce ti-am pus eu pe tapet sunt doar cateva probleme care mi-au sarit in ochi la o analiza sumara.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nicio problema, Roby! Oricum iti multumesc.
Totusi...pentru aceasta "analiza" ce program ai folosit? Imi poti recomanda unul?
Multumesc (din nou).
Eu analizele le fac ad labam.
Programelele sunt ajutatoare, dar nu fac treaba in locul tau![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 10th October 2013 la 21:45.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ok, pai implicate in primul rand schimband site-ul. Pune un ecommerce cu functie catalog, sau un wp cu ecommerce, depinde ce bani au clientii tai. Gandeste un home page mai util, sa inteleg si eu ce faceti. La fel in paginile de servicii (produse), da-mi ocazia sa inteleg ce faceti.
E posibil sa vindeti foarte bine si acum, dar trust me, NU din cauza site-ului!
Dupa poti lucra la seo. Un CMS te ajuta foarte mult, ai link-uri friendly, ai meta by default, etc. Dar asta e o alta discutie, alta munca.
site-seo-site-seo-site-seo-site-seo. Cam asa se desfasoara "munca" la un site, tu vrei sa sari peste site tot timpul. Indiferent ca ai pozitii bune si trafic, traficul ala ajunge pe un site inutil si conversiile scad dramatic.
Cristi G ti-a spus cam acelasi lucru ca si mine. NU are sens sa te "aprinzi", pentru ca tu ai cerut review, l-ai primit. NU suntem azil de batrani, asa ca accepta orice review si un "multumesc" este ceea ce trebuei sa oferi in schimb. Iti putea face un review, in cateva cuvinte tehnice, frumoase, si sa-ti ataseze o factura de 100 euro, atunci nu mai erai suparat![]()
Ultima modificare făcută de Tom; 11th October 2013 la 10:30.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din acest motiv e mai bine sa apelezi la o agentie care face totul cap-coada. E aberant ca programatorii sa lucreze dupa cum ii taie capul, tu sa te ocupi de seo dar sa vrei sa te implici mai mult etc. De design cine sa ocupa? Usability, user expereience? Cineva trebuie sa coorodoneze tot proiectul ca sa iasa ceva bun.
Si din ce observ nu este o companie care sa nu isi permita sa colaboreze cu o agentie. Bine, sunt si alte case mult mai mari care au site-uri mai nasoale dar asta nu e o scuza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)