Un plugin cu scoruri live cred ca te-ar ajuta.
Un plugin cu scoruri live cred ca te-ar ajuta.
Asta nu ar fi greu de facut, dar cum mai exact m-ar ajuta?
As mai avea o intrebare: daca postez pe forum asta: Homebet-forum • Vezi subiect - Biletul Zilei Pariuri Sportive - 25 August 2013
si pe prima pagina asta: Biletul Zilei la pariuri – 25 August 2013 | Homebet.ro – Biletul Zilei la pariuri va fi considerat duplicate content?
Imi cer scuze pentur linkuri dar nu stiam cum sa explic, daca e interzis rog sa fie scoase.
Mi-au sesizat cativa colegi faptul ca indexez tag-urile la articole. Este "daunator" asta? Sa indexez doar articolele fara tag-uri?
Citeva sugestii
Daca site ul se adreseasa in special pt RO, ar fi perfect daca poti traduce expresiile cele mai frecvente din pagini
vote
view result
no comments
read more
older entries
submit
Ca poate ai si vizitatori care nu stiu decit romana si nestiind ce inseamna ceva in engleza nu apasa pe butoane
La reclame ca tot sunt peste 5buc/pagina sa nu "clipeasca/flash uiasca" foarte des/eventual deloc, pt ca sunt obositoare la privit ochiului si vizitatorul este tentat sa plece de pe pagina din reflex...
Succes
@homebet, este o problemă la site. Nu-mi citește CSS-ul.![]()
Nimic interesant...
La prima pagina e foarte multa informatie. Descrierea caselor de pariuri ar trebui sa fie in alte pagini, iar pe prima pagina doar link uri catre cine vrea mai multe detalii despre respectiva casa de pariuri. Bannere care se repeta nu dau prea bine la prima pagina. Ar fi bine sa organizezi intr un sigur loc socialbar fb g+ tw. Capitolul Ultimele posturi ar arata mai bine in partea de sus al homepage.
Am facut rocada "Ultimile posturi" - "Facebook". Initial adusesem si G+ si Twiter langa pluginul de Facebook ins anu mi-a placut cum arata si le-am lasat la fel. O sa vad pe viitor cum le aranjez sa fie toate impreuna. Multumesc de sugestii.
O sa rezolv si cu bannerele alea din articole, vor fi vizibile doar daca vizitatorul deschide tot articolul!
Tot site-ul este foarte incarcat si ma indoiesc ca ai prea multe clickuri pe meniurile/bannerele din sidebar. Iti recomand sa le analizezi putin si sa vezi ce merita pastrat si ce nu. E mult mai bine sa ai siteul simplu si usor de navigat prin el. Asa vei avea mai multe click-uri pe ce te intereseaza.
Gandeste-te la o structura mai simpla, unde vizitatorul sa gaseasca mai usor ceea ce cauta. Nu-l bombarda cu sute de linkuri si zeci de bannere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)