Salut,

Dupa ce am citit ghidul de postare in sectiunea "Studiu de caz" va supun atentiei urmatoarele lucruri.

Am lansat site-ul i-gadget.ro in data de 11.11.2012, anterior numindu-se articole.in. Pe vechiul domeniu aveam PR 2 si aproximativ 150 de vizite/zi. L-a sfatul unui prieten am trecut de pe .in pe .ro in speranta ca odata cu cresterea PR-urui va creste si traficui, hosting-ul fiind tot in Romania. Am ajuns si cu acest site la PR 2 si nu am constatat nicio inbunatarire a traficului ba chiar acum ajung undeva la 70-90 vizite pe zi.
Mentionez ca am inscis site-ul in aproximativ 130 directoare romanesti si am facut si link exchange cu cateva site-uri tot din aceeasi nisa. Deasemenea am creat si pagina de facebook si atunci cand public articolele pe site le public si pe pagina de facebook, twitter si pe inca alte 2 site-uri, toate blogurile si pe meritacitit.ro.
Imi puteti sugera va rog ce modificari ar trebui aduse pentru a putea creste traficul.
Deasemenea sunt binevenite toate parerile, nu doar cele legate de cresterea traficului.

Va multumesc.