Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Vreau sa dezvolt la maxim siteul slabescu.ro

Vizualizare arbore

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma gandesc ca poate ai vrea sa auzi si parerea mea, tinand cont ca fac parte din randul publicului tinta, al femeilor cu varsta curprinsa intre 20 si 40 de ani

1. Pentru site-ul tau, care pune accent pe brand, eu cred ca un logo si un design bun sunt foarte importante.

- Ai spus ca nu te intereseaza sugestii referitoare la design, dar primul lucru care mi-a sarit in ochi este design-ul, care, sincera sa fiu, nu imi place deloc. Site-ul este foarte curat, dar culorile folosite, neutre (negru si gri), de fapt nonculorile folosite, nu cred ca sunt potrivite pentru un astfel de site, care se adreseaza femeilor tinere. In plus, nu-mi place nici logo-ul (care imi inspira tristete, atat prin mimica lui Dr Slabescu, cat prin culoarea fontului, gri) si nici header-ul.

- Ideea site-ului mi se pare una foarte buna - un personaj fictiv Dr Slabescu care recomanda diete si produse de slabit. Dar nu cred ca ai reusit sa creezi o imagine pentru Dr Slabescu pe masura ideii. Din punctul meu de vedere, Dr Slabescu ar trebui sa ramana intiparit usor in mintea vizitatoarelor, sa fie un personaj pozitiv, carismatic, prietenos, femeile ar trebui sa poata empatiza usor cu cu el, sa-l simta apropiat de ele, dar si sa le ofere increderea si motivatia de care au nevoie atunci cand vor sa slabeasca.

2. Referitor la ce te intereseaza mai mult, ca site-ul nu sta foarte bine in SERP. Am aruncat o privire pe backlink-uri si am vazut ca site-ul are destul de multe, iar in structura de linkuri ai multe anchor texte pe brand, ceea ce este bine. Dar am vazut ca ai un procent important de link-uri si pe "cum sa slabesti" si "diete de slabire" si tinand cont si de vechimea site-ului si de numarul de articole, m-as fi asteptat sa vad site-ul ca sta cat de cat bine in cautari, dar nu l-am gasit in primele 10 pagini pentru aceste expresii de cautare. Am vazut ca in primele 10 pagini Google sunt multe pagini de articole, unele slabe, de genul articole din directoare de articole. Nu cred ca este o nisa chiar atat de competitiva incat sa nu poti sa rankezi cu home-page-ul in primele 10 pagini, chiar daca nu ai cuvintele-cheie in url-ul siteului, si n-ai precizat nimic de vreo penalizare care a dus la cadere in SERP.

Ti-as sugera sa faci cele doua modificari on-page de mai jos, ambele sunt importante:

- Sa schimbi titlul site-ului, pentru ca cel de acum (slabescu-ro - cum sa slabesti prin diete) nu contine cuvintele-cheie pentru care doresti sa urci cu site-ul (am inteles ca ar fi "cum sa slabesti", "diete de slabire" - de exemplu: Cum sa slabesti - diete de slabire oferite de Dr Slabescu, sau o alta variatie poate mai inspirata, in limita a 70 de caractere). Aparitia acestor cuvinte in toate paginile din site il va ajuta pe Google sa inteleaga mai bine pentru ce cautari este relevant site-ul tau.
    - Pe Home Page este important sa definesti titlul site-ului cu h1

3. Pentru cresterea gradului de implicare al vizitatorilor:
    - As sugera sa adaugi butoane de Facebook Like, Google Plus, Twitter, la sfarsitul articolelor.
    - Am observat ca sunt putine comentarii - o solutie pentru cresterea interactiunii ar fi ca articolele sa se incheie cu o intrebare, cu un mesaj care indeamna cititorii sa scrie un comentariu, sa-si spuna parerea, sa urmareasca site-ul pe Facebook, etc. Eu as lucra un pic la mesaje pentru a face vizitatorii mai interactivi pe site si sa viziteze mai multe pagini.
    - Un Related Posts cu imagini cred ca ar fi mai potrivit decat cel pe care-l ai acum.
    - Eu prefer ca boxul de inscriere la newsletter sa fie evidentiat fata de restul site-ului (din punctul meu de vedere inscrierea la newsletter este o actiune importanta ce trebuie facuta pe site).

Ti-am spus mai multe critici pentru ca asta ai spus ca astepti Succes!
    Ultima modificare făcută de Geany; 25th August 2013 la 23:03.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Editare post numai in maxim 5 minute
    De RoManiac în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th April 2013, 09:57
  2. Ajutor C++ in maxim 24 h !
    De MaXz în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:35
  3. Numar maxim de vizitatori online
    De tudorc11 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th August 2011, 18:43
  4. Simplitate la maxim
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 20th November 2010, 22:40
  5. Cum obtin reach maxim prin adwords
    De attempt în forumul Adwords
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th May 2009, 14:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •