Salutari,
As dori sa stiu parerea voastra in legatura cu site-ul produseprovita.com .As dori sa stiu daca ce am facut pana acum este bine, daca mai trebuie sa fac ceva.
Pe scurt, site-ul are vizite dar nu are comenzi.
Salutari,
As dori sa stiu parerea voastra in legatura cu site-ul produseprovita.com .As dori sa stiu daca ce am facut pana acum este bine, daca mai trebuie sa fac ceva.
Pe scurt, site-ul are vizite dar nu are comenzi.
Pe pagina cu detaliile produsului, butonul de "Adauga in cos" este foarte sters, parca-l ascunzi in pagina. Tocmai el ar trebui sa sara in ochi vizitatorului.
Pune ceva event-uri in Google Analytics sau foloseste un tool gen crazyegg sau clicktale (daca iti permiti) pt a vedea ce fac userii pe site, in special homepage si paginile cu detaliile produselor, vezi unde fac ei click, ce pagini au exit rate-ul mare in Google Analytics.
Signatura lipsa
Vizite pe ce cuvinte cheie?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Muta blocul "Cumpara" in partea dreapta. Majoritatea shopurilor au butonul in partea dreapta a produsului. Primul reflex a fost sa ma uit in directia aceea atunci cand am intrat pe site.
Modifica "Aboneazate" -> Aboneaza-te
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Da, scuzati traducerea facuta cu google. Prin cumpara te referi la cos?
Din ce observ vizitele vin din cautari generale gen "tratament hemoroizi". Nu ai cautari de genul "nume produs". In aceste conditii cred ca ar fi utile niste articole legate de aceste tratamente, urmate la sfarsit de un link catre pagina de produse. Cred ca multi din vizitatori cauta mai mult informatii decat un anume produs. In acest caz trebuie sa le dai mai intai informatia si apoi produsul.
Cred ca ar fi o idee buna sa ai si optiunea "Pune o intrebare". Dar e mai greu tinand cont de faptul ca ar trebui ca o persoana avizata sa isi petreaca mult timp in fata calculatorului pt. a raspunde la intrebari. Pe de alta parte trebuie tinut cont de faptul ca este un magazin de produse naturiste si sunt putini cei care cumpara direct un produs fara sa afle mai multe despre el (cu exceptia cazurilor in care respectivul cunoaste deja produsul).
Legat de utilizare si aspect sunt cateva lucruri de modificat. Pe langa cele mentionate de colegii mei as adauga si cateva modificari de design (dar sa nu te gandesti ca design-ul e motivul pt. care nu ai comenzi). Pe prima pagina as merge cu 4 coloane de produse si 3-4 randuri si as modifica descrierea ca sa nu mai apara la toate produsele: "Produse Provita prezinta un produs 100% Garantat!". Ideea e sa inteleaga clientul pt. ce e produsul respectiv.
Separat de subiectul topicului ti-as recomanda promovarea pe forumurile de specialitate si cateva advertoriale, desemenea pe site-uri si bloguri de specialitate. Nu cred ca ar strica ca in viitor sa adaugi si tu la site un blog si de ce nu, un forum de discutii. Asta doar in cazul in care doresti sa dezvolti mult afacerea.
Sunt sigur ca pe acest forum o sa gasesti persoane mai avizate decat noi care sa te ajute.
Mult succes la vanzari![]()
Nu sunt vizite pe cuvintele cheie "nume produs" pentru ca nu apar pe nicaieri. Produsele sunt cunoscute si lumea le cumpara. Din pacate site-u nu apar ein primele pagini.
Eu as dori sa imi axez site-u pe cautari gen "nume produs" dar nu stiu cum.. Am facut modificari in pagini sa repete unele cuvinte cheie, le-am bolduit.. dar nu vad nici o schimbare.
Scapa de ultimele căutări din sidebar și nu mai încerca să indexezi pagini goale de genul ăsta. O sa fii penalizat destul de repede.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)