Te referi la blocul "Ultimele cautari"? Daca da, blocul acela este de fapt un bloc de tag-uri, fiecare tag de acolo exista in descrierea unui articol, deci, nu ar trebui sa arate cautari fara nici un produs. Ti-a aratat tie?
Te referi la blocul "Ultimele cautari"? Daca da, blocul acela este de fapt un bloc de tag-uri, fiecare tag de acolo exista in descrierea unui articol, deci, nu ar trebui sa arate cautari fara nici un produs. Ti-a aratat tie?
Am specificat doar ca site-u e mai axat pe "tratamente naturiste" si " produse naturiste" decat pe denumirea fiecarui produs.
Rezultatele acelea sunt in robots.txt cu "Disallow: /*tag=", deci google nu o sa le ia in seama.
La ochi:
Putine vizite
Categorii nu tocmai inspirate: Categorii A - I. E si anchor si nu e tocmai bun, de preferat grupare pe Tratament naturist + zona tratata.
Dar asta vezi din studiul cuvintelor cheie daca il faci bine.
Ex: Sanatate generala <title>Sanatate generala, tratamente naturiste - Pro Life Magazin Naturist</title>
1. Dupa ce cuvinte ar trebui sa ajunga utilizatorul acolo?
2. Descriere extrem de mica vis a vis de ce poate gasi acolo un potential client. Asta ajuta atat userul + ofera text relevant pt google.
Non seo: tag=Cancer
Nefiind in domeniu, nu am auzit pana acum de un tratament naturist care sigur rezolva asa ceva.
Dimpotriva, chiar daca m-ar interesa alte produse, in momentul in care vad ca ai si medicamente care tratateaza cancer, as avea rezerve extrem de mari inainte de a cumpara.
Posibil sa trateze, dar pt asta cu siguranta trebuie sa te straduiesti sa convingi mai mult.
Mai jos vad si categoria "Tratamente Naturiste". Adica userul trebuie sa aiba impresia ca restul nu sunt naturiste?
Blog: consiliere.
Vad ca ne poate consilia Lucica Mihai. Parca as prefera un Dr. In fata, cu link spre activitatea sa in domeniu. Adica ori e un nume cu portofoliu, ori mai bine deloc.
Spor
Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 4th September 2012 la 20:34.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)