Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Site penalizat

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

@daniel.

1) din ce stiu eu, redirect-ul nu numai ca nu ajuta, ci e posibil sa se transfere penalizarea, deci nu recomand redirect-ul paginilor penalizate
    2) nu cred ca pb este onpage, desi este putin spam si acolo. Cred ca pb o reprezinta link-urile spam pe care le are, si din pacate multe dintre ele nu pot fi scoase

Avand in vedere ce link-uri are site-ul si faptul ca nu prea poti scapa de ele (totusi, sunt sute de link-uri spam), cea mai simpla solutie ar fi sa inceapa cu un domeniu nou si sa nu mai exagereze cu spam-ul, parerea mea.
    Signatura lipsa

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@tymbark la pct 1 am scris in paranteza ca este foarte posibil ca redirectul sa nu o ajute, pentru ca are tone de linkuri bagate cu vreun scraper ceva. Sunt de acord ca este foarte posibil ca penalizarea sa fie transferata. Daca avea un procent de 20%-30% de linkuri "necurate" mergea un redirect.

2. Este foarte posibil ca site-ul sa fie lovit si de panda sau un alt update care a urmarit calitatea site-urilor. De aia i-am zis sa coreleze scaderile de trafic cu datele din analytics si WMT. Cred ca cel mai bine ar fi sa inceapa de la 0.

Muta contentul, il rescrie, il face mai valoros, renunta la aceleasi cuvinte pe toate paginile (google rankeaza pagini, nu site-uri), reface arhitectura, aduce niste linkuri mult mai bune si in cateva luni ar trebui sa se vada imbunatatiri majore.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

https://www.google.com/search?q=%22P...ient=firefox-a

1. Schimba textul, ti-a fost copiat.
    2. Titlul e spam.
    3. Backlinkurile sunt si ele o mare problema.
    4. Densitate exagerata "lucrari de licenta" in sidebar etc.
    5. Densitate exagerata si in paginile interne / keyword stuffing. Asa arata url-ul.

Cod:
    http://www.lucrari-de-licenta.com/lucrari-de-licenta-lucrari-de-diploma-si-lucrari-de-dizertatie-sociologie
    Ultima modificare făcută de Nichita; 24th July 2012 la 17:43.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    @tymbark la pct 1 am scris in paranteza ca este foarte posibil ca redirectul sa nu o ajute, pentru ca are tone de linkuri bagate cu vreun scraper ceva. Sunt de acord ca este foarte posibil ca penalizarea sa fie transferata. Daca avea un procent de 20%-30% de linkuri "necurate" mergea un redirect.
    da, dar eu incercam sa accentuez faptul ca nu doar ca nu o ajuta, ci din contra, mai rau ii poate face... adica daca n-o ajuta, nu-i mare problema, dar daca se transfera penalizarea, mai rau ii face, la asta m-am referit eu.

adica, dupa cum ai zis tu "e posibil sa nu te ajute" nu reiese de aici ca ar putea s-o afecteze, ci doar ca n-o ajuta.
    eu insist pe faptul ca e posibil s-o afecteze negativ, nu doar ca n-o ajuta...
    Signatura lipsa

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

@tymbark mi-a placut explicatia ta.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de beatrice88 Vezi Post
    am inteles ideea este ca nu eu ma ocup de optimizarea site-ului pentru ca am cunostinte minime privind SEO insa persoana care s-a ocupat m-a ajutat enorm ...
    No offence, chiar si dupa atatea discutii inca mai ai <title>Lucrari de licenta | Lucrari de dizertatie | Lucrari licenta | Lucrari de diploma</title>
    E chiar asa de greu sa aplici ce scrie in ghid si sa respecti specificatiile google?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Stricati orzul pe gaste, atat zic. E bine ca s-au adunat atatea sfaturi in acest topic, dar nu pentru persoana care l-a deschis. Practica o optimizare ''bazata'' pe disperare si pur si simplu este inutil sa-i indicati ce trebuie reparat. M-am ocupat oarecum de acel site in urma cu cca. un an de zile in urma. Se mentinea de luni bune pe pozitiile 2-3 pentru principalele cuvinte-cheie. In urma unor divergente de opinie am trecut la altele si locul meu a fost luat de un alt membru seopedia. Tona de linkuri a propulsat siteul pentru scurt timp pe prima pozitie, dar cand a cazut a facut-o numai pentru a reveni (pentru scurt timp) pe la mijlocul primei pagini.

Observ ca de atunci nu s-a schimbat nimic: ''Zi-mi ce trebuie facut pentru ca eu oricum voi arunca keywordurile cu lopata, sa fie.''

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    31

Implicit

Kw: lucrari de licenta
    __
    Keyword density in link text: 50.94%
    Keyword freequency in HREF text: 44
    Keyword density: 14.91%
    Warning!! - First 200 characters in the body text contains too many keyword/phrases
    Warning!! - Your keyword/phrase contains too many Bold/Strong Tags!!

Te-ai pus serios pe optimizat

1.
    Lucrari de licenta disponibile: (de ce simti nevoia ca la fiecare sa bagi "lucrari de licenta" cand deja ai mentionat Lucrari de licenta disponibile

Titluri noi
    ASE
    Agronomie
    Contabilitate
    Drept
    Management
    Medicina
    Medicina veterinara
    Litere

2. http:// www.lucrari-de-licenta.com/lucrari-de-licenta-si-lucrari-de-dizertatie-contabilitate=>
    http:// www. lucrari-de-licenta.com/contabilitate

http:// www.lucrari-de-licenta.com/lucrari-de-licenta-si-lucrari-de-dizertatie-drept=> http:// www. lucrari-de-licenta.com/drept

Tu daca ai intra pe o asemenea pagina(http:// www. lucrari-de-licenta.com/lucrari-de-licenta-si-lucrari-de-diploma-agronomie ce parere ai avea:

"(h1)Lucrari de licenta si lucrari de diploma Agronomie

(h2)Lucrari de licenta si lucrari de diploma Agronomie
    Lucrari de licenta si lucrari de diploma din domeniul Agronomie. Avem deja realizate acesta fiind in posesul nostru multe lucrari de licenta din acest domeniu. Daca nu gasesti lucrarea de licenta dorita, contacteaza-ne si vom realiza la comanda in cel mai scurt timp, lucrarea de licenta sau de diploma de care ai nevoie. Putem realiza la comanda si lucrari de dizertatie in domeniul Agronomie."

de ce simti nevoia sa repeti doar pentru Seo ca asa crezi tu ca trebuie sa bagi la greu

Lista de modificari poate continua ....
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 24th July 2012 la 19:21.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site penalizat de adsense
    De valentin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 09:46
  2. backlink de pe site penalizat
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 15th June 2009, 02:03
  3. Site penalizat
    De Shumy în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th April 2009, 09:25
  4. site penalizat de google pt tag-uri
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th October 2008, 11:13
  5. Site penalizat de google
    De lovelife în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th May 2008, 16:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •