A fost acceptata, va multumesc foarte mult pentru ajutor si pentru opinii! WordPress - Tilability - Responsive Health & Beauty WP theme | ThemeForest
A fost acceptata, va multumesc foarte mult pentru ajutor si pentru opinii! WordPress - Tilability - Responsive Health & Beauty WP theme | ThemeForest
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
3 sales.. e un inceput. treci la marketing acum![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
oho, aseara cand m-am uitat, era doar o vanzare.
Bravo Cristi. Sa ai parte de multe vanzari.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc mult. De-acum sa vad cum si pe unde pot scrie despre ea..Daca aveti vreo sugestie, scrieti va rog aici. Multumesc!
![]()
Poti incerca aici: WORDPRESS DE LA ZERO![]()
Ultimul post e din 2011 aprilie..![]()
Eu ti-as recomanda sa dai cateva review copies la blogeri de afara... care se ocupa cu asa ceva sau sa platesti advertoriale. Nu te chinui sa promovezi asa ceva pe bloguri romanesti.
Asta cu review copies ar merge, dar nu cred ca am voie, conform TOS-ului themeforest. O sa incerc sa cumpar advertoriale, sa vad cat costa si daca se renteaza. Multe teme se vand bine si fara promovare, daca sunt ok. Cum sunt la inceput si e prima tema, am 50% procentaj de venit, la un 60% probabil se merita si sa mi le promovez.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)