Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456
Rezultate 51 la 51 din 51

Subiect: Locul 1 in google dupa 40 de zile

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Lucrand la continut si asteptand ca vizitatorul sa puna un link catre site, daca nu pune inseamna ca nu e un site bun. Cred ca e o utopie (din milioanele de webmasteri cati ar rezista sa nu cumpere un link sau sa nu scrie un comentariu daca ar sti ca ar urca o pozitie, de pe 2 pe 1 sa zicem si veniturile ar creste cu 30%) asa a fost gandit totul, ideea e buna dar nu pentru oameni, in scenariul facut de mine haosul a inceput cu primul care a cumparat reclama, advertoriale si a vazut ca merge, a urmat al doilea, apoi cei fara resurse mari si ceea ce numim spam.
    Daca am dispune toti de sume mari unii dintre noi n-ar mai trebuie sa comenteze pe bloguri si altele, ar cumpara advertoriale la gramada, la asta ma refeream, o incadram la white, tehnica

Lupta asta white-black si SEO, metaforic e ca razboiul, fiecare lupta cu ce arme are, nobilii au pusti, taranii cu furcile dar tot luptatori sunt chiar daca n-au blazon si s-a mai intamplat ca si armate de tarani sa invinga si sa "intre" in cartea de istorie.

E fortata metoda dar fiecare isi asuma consecintele faptelor sale, o mare parte din vina o poarta Facebook, prea permisiv fata de toate "fraudele" de gen nu are cum sa mai inspire seriozitate. Valoarea "like-urilor" risca sa fie ceva ridicol.
    Daca "like-ul" ar fi fost o valuta atunci pentru mine valoarea lui ar fi scazut enorm.

* Comentariul e generalist si nu e menit sa jigneasca pe nimeni ca mai tot ce am comentat pana acum, da stiu, vorbesc in metafore cam mult
    Ultima modificare făcută de 100R; 5th February 2012 la 14:47.

Pagina 6 din 6 PrimulPrimul ... 456

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site covoare locul 1 in google
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th May 2012, 20:44
  2. Vand site ceasuri locul 1 in google pe ceasuri barbatesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 14th January 2012, 17:16
  3. Vand 2 siteuri cadouri locul 1 google
    Răspunsuri: 7