Lucrand la continut si asteptand ca vizitatorul sa puna un link catre site, daca nu pune inseamna ca nu e un site bun. Cred ca e o utopie (din milioanele de webmasteri cati ar rezista sa nu cumpere un link sau sa nu scrie un comentariu daca ar sti ca ar urca o pozitie, de pe 2 pe 1 sa zicem si veniturile ar creste cu 30%) asa a fost gandit totul, ideea e buna dar nu pentru oameni, in scenariul facut de mine haosul a inceput cu primul care a cumparat reclama, advertoriale si a vazut ca merge, a urmat al doilea, apoi cei fara resurse mari si ceea ce numim spam.
Daca am dispune toti de sume mari unii dintre noi n-ar mai trebuie sa comenteze pe bloguri si altele, ar cumpara advertoriale la gramada, la asta ma refeream, o incadram la white, tehnica
Lupta asta white-black si SEO, metaforic e ca razboiul, fiecare lupta cu ce arme are, nobilii au pusti, taranii cu furcile dar tot luptatori sunt chiar daca n-au blazon si s-a mai intamplat ca si armate de tarani sa invinga si sa "intre" in cartea de istorie.
E fortata metoda dar fiecare isi asuma consecintele faptelor sale, o mare parte din vina o poarta Facebook, prea permisiv fata de toate "fraudele" de gen nu are cum sa mai inspire seriozitate. Valoarea "like-urilor" risca sa fie ceva ridicol.
Daca "like-ul" ar fi fost o valuta atunci pentru mine valoarea lui ar fi scazut enorm.
* Comentariul e generalist si nu e menit sa jigneasca pe nimeni ca mai tot ce am comentat pana acum, da stiu, vorbesc in metafore cam mult![]()

Răspunde cu citat