Nu stiu daca e chiar locul potrivit, dar incerc. Daca nu e, rog mutarea lui.
Pe 22 decembrie anul trecut am inregistrat un domeniu de filme online. Pe 23-24 l-am urcat pe host, am pus o thema, 10-20 filme. Am luat 2-3 zile pauza. M-am apucat de el, am mai 'urcat' cateva filme pe site. Nu mi-a placut thema, am cautat alta. Am gasit thema, am schimbat. Intre timp, am inceput promovarea. Am cumparat pentru inceput cateva link-uri si advertoriale. Am mai urcat filme.
Pe 3-4 ianuarie nu-mi mai gaseam site-ul in google, atat eu cat si alti prieteni. O posibila penalizare. Am continuat sa postez filme.
Dupa alte 4-5 zile site-ul a revenit in google, mai exact, era pe pozitia 28 la cuvantul cheie "filme online". A mai urcat treptat (aproape zilnic), pana cand pe 20 ianuarie (la mai putin de o luna de la inregistrarea domeniului) a ajuns pe 18 (pagina 2).
La sfarsitul lunii a ajuns pana pe locul 11. Acum a ajuns unde ne dorim cu totii - locul 1.
Vreau sa mai spun ca am mai urcat si alte site-uri (alte nise) la fel, intr-o scurta perioada de timp 30-50 de zile, pe locul 1 sau 2. Chiar si cu 2 cuvinte cheie. Site-uri care si acum dupa luni bune isi mentin pozitiile.
Stiu ca nu e cazul sa ma imbat, stiu ca si-ar putea pierde pozitia, dar totusi! cum a ajuns aici?
Ce ar trebui sa fac in continuare?
Multumesc.

Răspunde cu citat