Deja ne departam de la subiect ... si nu asta e ceea ce am intrebat .. produsele sunt unele cunoscute, ma interesa care dintre cele 2 metode va face cumparatorul sa aleaga site-ul meu, in detrimentul altor site-uri care vand aceleasi produse.
Deja ne departam de la subiect ... si nu asta e ceea ce am intrebat .. produsele sunt unele cunoscute, ma interesa care dintre cele 2 metode va face cumparatorul sa aleaga site-ul meu, in detrimentul altor site-uri care vand aceleasi produse.
Nu vreau sa perseverez, insa am raspuns la subiect. Acele doua metode se leaga in cele mai multe cazuri una de alta, daca vrei mai multi clienti ar trebui implementate ambele. Iar ca un plus, am zis ca din punctul meu de vedere(un punct practic) recomandarea cuiva ar fi cel mai benefic pentru astfel de siteuri.
Raspuns exact la intrebarea ta il poti afla doar de la vizitatori ori posibil clienti. De ce? Pentru ca tine de probabilitate. In consecinta, raspunsurile care le primesti aici in forum sunt fictive, nu-ti poate spune nimeni cu siguranta daca vei avea mai multi clienti pe baza unei descrieri ori pe baza unei consultante oferita gratuit.
Pe baza descrierii poti avea mai multe vizite(deci mai multi posibili clienti) pentru ca unii poate au habar despre produs si cauta in motoarele de cautare puncte cheie pe care tu le-ai prezentat in descriere. Insa la fel acestia poate au nevoie de consultanta pe care tu nu o ai implementata pentru ca ai avut de ales intre cele doua.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)