Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Dificultate in alegerea domeniului optim

Afișare hibrid

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

@100R
    Sunt marci locale. Este foarte greu sa inregistrezi o marca ce contine termeni descriptivi (nu e cazul in totalitate aici). M-am interesat pentru eturism daca pot sa inregistrez marca si mi s-a spus ca nu se poate (nici macar pentru Romania). Tot ce pot face este inregistrarea gen "eturism.com".
    Revenind la problema, sunt interesat si de potentialul domeniilor mentionate (brandabil, usurinta dpdv seo, usurinta in retinere etc).

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    @100R
    Sunt marci locale. Este foarte greu sa inregistrezi o marca ce contine termeni descriptivi (nu e cazul in totalitate aici). M-am interesat pentru eturism daca pot sa inregistrez marca si mi s-a spus ca nu se poate (nici macar pentru Romania). Tot ce pot face este inregistrarea gen "eturism.com".
    Revenind la problema, sunt interesat si de potentialul domeniilor mentionate (brandabil, usurinta dpdv seo, usurinta in retinere etc).
    Eu nu ma refeream neaparat ca ar fi marca locala sau internationala. Dar poate fi pur si simplu folosit de multa lume si drept... sectiune a site-ului lor, un pachet de servicii, etc. De asta spuneam ca ai putea sa nu iesi in evidenta cu acest domeniu.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dificultate in alegea Keywordurilor !! HELP PLS !!!
    De Bebe în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th August 2011, 17:08
  2. Alegerea numelui domeniului
    De Hobart în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 24th March 2010, 19:17
  3. Boom de la Netbridge in dificultate cu platile
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th March 2009, 17:23
  4. care ar fi alegerea voastra
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 5th January 2009, 09:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •