@100R
infotur nu imi apartine. Restul parerilor le-am retinut
@Cristi Ursut
Nu m-as teme de acest lucru. Termenul de "vacanta" (de exemplu) este folosit de toate site-urile de turism in toate modurile posibile. Insa vacanta.ro nu mi se pare un domeniu deloc rau (pentru cine il are).
@Maxz
Oarecum am si eu cam aceeasi parere, dar nu-s sigur 100% si am sa explic cum vad eu lucrurile.
Pentru al treilea am inteles: greu de retinut, prea englezesc, risc de typo la introducerea adresei. Il eliminam din ecuatie
Pentru primul, cel pe .com, avantajele sunt: nume scurt, usor de retinut, contine unul dintre termenii importanti din domeniu (kw). Dezavantaj: este pe .com si exista concurent pe .ro
Pentru infotour, avantajele sunt: nume scurt, usor de retinut pentru cineva familiarizat putin cu limba engleza, domeniu .ro. Dezavantaj: se poate crea confuzie cu infotur, ceva mai greu brandabil din cauza unui alt concurent cu denumire apropiata (infoturism).
Daca gresesc, accept (si astept) critici.

Răspunde cu citat

Cred ca o sa-l cunoasa si mai multi, depinde cat timp am sa ma ocup de el. Momentan am renuntat la nisa de asigurari si o sa am mai mult timp de timp el.