Bune, foarte bune observatiile. Am sa fac o lista cu ele mai jos sa le am in observatie.
1. Prea putin text.
2. Title nerelevant si cam lung: Arta Medierii - Atunci cand conflictele par sa nu aiba rezolvare
Ce expresii targetezi?
3. Keywords: divort, partaj, rezolvarea conflictelor, conflict, mediere, mediator, Valerica Ciupitu
4. 4. Inlocuieste imaginile cu text cu text text. asta nu prea am inteles-o.
5. Sliderul ala cu imagini - care e rolul lui, vad 1-2-3, dar nu pot sa dau click pe imagine sa ma duca spre vreun articol, nu vad niciun link spre articol, niciun text.
6. In sidebar mi se pare "neserios" pus MENIU NAVIGARE, nu zic ca ar trebui sa-l scoti dar sa redenumesti
7. Pe pagina de Contact ai un shortcode uitat : [si-contact-form form='1'] (probabil nu mai folosesti pluginul)
8. Titlurile de pe pagini sunt ciudate adica ai "MedierArta Medierii" sau ceva asemanator, fara spatiu intre primele doua cuvinte.
Raspunsuri
1. Text urmeaza sa pun, greu cu scriitorii.
2. Am gasit altul: Tot ce trebuie sa stii despre mediere l-am modificat
3. Birou de mediere, birou mediator, mediere
4. Care imagini?
5. Pentru slider-ul ala m-am gandit sa gasesc cateva imagini sugestive, sa pun text pe el si....ce sa faca zau ca nu stiu.
6. MENIU NAVIGARE - trebuie sa-i gasesc si lui o denumire mai normala
7. Am sa scot shortcode-ul. Rezolvat
8. Titlurile astea, zau ca nu stiu de unde sa le modific, ca le-as face ceva. Poate il intreb pe tanarul Mihai.

Răspunde cu citat