Ai dreptate, asa este.Problema e ca 3 sferturi din backlink-urile pe care le arata Webmaster Tools nu exista. Daca de exemplu postezi un comentariu pe un blog care arata in sidebar Latest Commnets si google crawlereste intr-o zi 500 de pagini de pe blogul respectiv si commentul tau este inca printre ultimele x si apare in sidebar, atunci google zice ca ai 500 de backlink-uri de la site-ul ala. Dar dupa o zi, sa zicem, daca mai comenteaza si altii si link0ul tau dispare din sidebar, nu mai ai backlink decat de pe pagina unde ai postat commentul, dar google nu sterge celelalte 499 backlink-uri din Webmaster Tools. Crede-ma, stiu ce zic, pt ca mie imi arata mii de backlink-uri de pe un site de bookmark-uri, dar de fapt eu am doar cateva link-uri adevarate de acolo, restul erau candva backlink-uri pt ca abia am adaugat url-urile postarilor si aparea in sidebar pe toate paginile si are mii de pagini indexate. Deci sa nu te mire daca in GWT vezi sute de mii de backlink-uri si totusi o sa fie in fata ta un site cu 100 de backlink-uri adevarate
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@No_nameIn primul rand am alte proiecte pt care sunt platit cash. In al doilea rand am nevoie de o infrastuctura de care sa ma folosesc dupa bunul plac, care sa imi dea link-uri permanente s.a.m.d Adica am mare nevoie de site-ul asta. Am nevoie si ca el sa creasca. O sa ti se para ciudat daca iti spun ca am logo-uri in pending? Chiar si asa cu pluginul asta aiurit ? Am cautat un plugin bun, nu am gasit, inca mai caut. Bani nu e vb ca nu vreau sa investesc, problema este ca nu am banii necesari pentru un proiect mare. As vrea sa imi permit un programaror, dar ai idee cati bani imi trebuie pt unu ? In plus si astia sunt cu schepsis. Colaborez cu o firma de turism iar programatoru lor face acum ce l-am rugat sa faca acum un an. In plus nu stiu cat de nebun trebuie sa fi sa investesti intr-un site cu o vechime mai mica de un an daca nu esti o firma cunoscuta deja, iar eu nu sunt o firma. Puteam la fel de bine sa fac un blog... sunt 100000x1milionCeea ce ce spui este un pic paradoxal sau e prea dimineata pentru mine ...
De ce sa pierzi timpul cu un proiect in care nu crezi si in care nu crei sa investeti aproape nimic; iar cand spun nimic ma refer la bani, timp (sa cauti tema/plug-ins etc.)
Daca imi permiti cati ani ai? Bani pot cumpara orice insa tu irosesti ceva pe care nici macar banii nu pot cumpara si anume timp.. O sa fac si unu de asta, tot pt site-ul asta, ca sa ii dau continut, dar ala este alta mancare de peste.
Oricum, o sa schimb cat de curand logo-ul, sper sa am timp sa il fac. Sper ca si atunci o sa gasesc parerile cele mai dure, si din aproape in aproape, daca il aduc la un stadiu care sa multumeasca lumea de aici, la capitolu functionalitate/aspect atunci o sa si investesc in reclame, in programator s.a.m.d
Si da banii pot cumpara orice, dar orice nu poate cumpara bani![]()

. O sa fac si unu de asta, tot pt site-ul asta, ca sa ii dau continut, dar ala este alta mancare de peste.
Răspunde cu citat