Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Taiati in carne vie ExpoLogo

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Problema e ca 3 sferturi din backlink-urile pe care le arata Webmaster Tools nu exista. Daca de exemplu postezi un comentariu pe un blog care arata in sidebar Latest Commnets si google crawlereste intr-o zi 500 de pagini de pe blogul respectiv si commentul tau este inca printre ultimele x si apare in sidebar, atunci google zice ca ai 500 de backlink-uri de la site-ul ala. Dar dupa o zi, sa zicem, daca mai comenteaza si altii si link0ul tau dispare din sidebar, nu mai ai backlink decat de pe pagina unde ai postat commentul, dar google nu sterge celelalte 499 backlink-uri din Webmaster Tools. Crede-ma, stiu ce zic, pt ca mie imi arata mii de backlink-uri de pe un site de bookmark-uri, dar de fapt eu am doar cateva link-uri adevarate de acolo, restul erau candva backlink-uri pt ca abia am adaugat url-urile postarilor si aparea in sidebar pe toate paginile si are mii de pagini indexate. Deci sa nu te mire daca in GWT vezi sute de mii de backlink-uri si totusi o sa fie in fata ta un site cu 100 de backlink-uri adevarate
    Ai dreptate, asa este.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@No_name
    Ceea ce ce spui este un pic paradoxal sau e prea dimineata pentru mine ...
    De ce sa pierzi timpul cu un proiect in care nu crezi si in care nu crei sa investeti aproape nimic; iar cand spun nimic ma refer la bani, timp (sa cauti tema/plug-ins etc.)
    Daca imi permiti cati ani ai? Bani pot cumpara orice insa tu irosesti ceva pe care nici macar banii nu pot cumpara si anume timp.
    In primul rand am alte proiecte pt care sunt platit cash. In al doilea rand am nevoie de o infrastuctura de care sa ma folosesc dupa bunul plac, care sa imi dea link-uri permanente s.a.m.d Adica am mare nevoie de site-ul asta. Am nevoie si ca el sa creasca. O sa ti se para ciudat daca iti spun ca am logo-uri in pending? Chiar si asa cu pluginul asta aiurit ? Am cautat un plugin bun, nu am gasit, inca mai caut. Bani nu e vb ca nu vreau sa investesc, problema este ca nu am banii necesari pentru un proiect mare. As vrea sa imi permit un programaror, dar ai idee cati bani imi trebuie pt unu ? In plus si astia sunt cu schepsis. Colaborez cu o firma de turism iar programatoru lor face acum ce l-am rugat sa faca acum un an. In plus nu stiu cat de nebun trebuie sa fi sa investesti intr-un site cu o vechime mai mica de un an daca nu esti o firma cunoscuta deja, iar eu nu sunt o firma. Puteam la fel de bine sa fac un blog... sunt 100000x1milion . O sa fac si unu de asta, tot pt site-ul asta, ca sa ii dau continut, dar ala este alta mancare de peste.

Oricum, o sa schimb cat de curand logo-ul, sper sa am timp sa il fac. Sper ca si atunci o sa gasesc parerile cele mai dure, si din aproape in aproape, daca il aduc la un stadiu care sa multumeasca lumea de aici, la capitolu functionalitate/aspect atunci o sa si investesc in reclame, in programator s.a.m.d

Si da banii pot cumpara orice, dar orice nu poate cumpara bani

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

As putea sa polemizez foarte mult cu tine, insa ma voi rezuma doar la cateva lucruri.

1. Ce am invatat pana acum e ca nu poti face de unul singur; trebuie sa accepti ca sunt oameni care pot face un anumit lucru mult mai bine ca tine. Cu fraza asta "In plus si astia sunt cu schepsis." deja ai lovit in o mare parte din userii de pe seopedia . Intradevar e greu sa gasesti un programator bun, care sa se muleze pe cerintele clientului, insa nu cred ca trebuie generalizat.

2. "In plus nu stiu cat de nebun trebuie sa fi sa investesti intr-un site cu o vechime mai mica de un an daca nu esti o firma cunoscuta deja, iar eu nu sunt o firma." Nu iau exemplu pe altcineva de aici cu toata ca stiu ca sunt ... insa eu am bagat aprox. 5000$ intr-un site care abia l-am lansat si stiu ca va mai trebui sa mai bag bani. Cu riscul de a ma repeta; cand faci un business te gandesti la business plan/ studiu de piata/ plan de fezabilitate etc. E mai putin importanta suma de bani insa asta inseamna ca eu sunt nebun sau altii? Nu stiu doar intreb ?

Atat as mai fi vrut daca vrei bine-nteles sa imi spui ce varsta ai sunt doar curios
    Mult succes cu site-ul si sper sa ajungi unde iti doresti cu el.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    As putea sa polemizez foarte mult cu tine, insa ma voi rezuma doar la cateva lucruri.

1. Ce am invatat pana acum e ca nu poti face de unul singur; trebuie sa accepti ca sunt oameni care pot face un anumit lucru mult mai bine ca tine. Cu fraza asta "In plus si astia sunt cu schepsis." deja ai lovit in o mare parte din userii de pe seopedia . Intradevar e greu sa gasesti un programator bun, care sa se muleze pe cerintele clientului, insa nu cred ca trebuie generalizat.

2. "In plus nu stiu cat de nebun trebuie sa fi sa investesti intr-un site cu o vechime mai mica de un an daca nu esti o firma cunoscuta deja, iar eu nu sunt o firma." Nu iau exemplu pe altcineva de aici cu toata ca stiu ca sunt ... insa eu am bagat aprox. 5000$ intr-un site care abia l-am lansat si stiu ca va mai trebui sa mai bag bani. Cu riscul de a ma repeta; cand faci un business te gandesti la business plan/ studiu de piata/ plan de fezabilitate etc. E mai putin importanta suma de bani insa asta inseamna ca eu sunt nebun sau altii? Nu stiu doar intreb ?

Atat as mai fi vrut daca vrei bine-nteles sa imi spui ce varsta ai sunt doar curios
    Mult succes cu site-ul si sper sa ajungi unde iti doresti cu el.
    Am 26 de ani, nu stiu daca este relevant.
    DA! Nu poti face de unu singur, mai ales fara programator esti ca o masina cu 3 roti, sau fara trei roti oricare varianta iti place tie mai mult.
    Cand am spus schepsis, nu stiu cum il folosesti tu dar eu il folosesc pentru : pretentios, complicat de ajuns la el, scump, personalitate puternica, greu de urnit, ocupat mai tot timpu si lista cred ca o sa continue. In principiu fara niste sume consistente nu ai sa urnesti nici unu, asta o stiu iar eu, spre deosebire de tine fac site-uri cu 2-400 eur. banii mei+mare parte din investitie. Daca as avea 5000 de euro crezi ca m-as mai chinui in halu asta? De asta vorbesc aici unde sper sa gasesc si solutii ieftine, cand spun ieftin vb de time consuming si 0 lei) ? Cu 5000 platesc nu numai programator ci si : designer, content writeri, reclame pe google. Cu bani stiu si eu. Stiu ca ar fi util sa cumpar o tema, costa 96 de eur. si nu stiu daca e buna si nici nu am un programator care sa imi spuna asta.... Sa invat eu php... Da ar fi o idee, dar mi-ar lua 2-3 ani pana sa misc, iar sa fac un plugin hai sa fim seriosi...
    Nu am bani... Daca ai ceva idei pt GRATIS sunt foarte deschis. Daca sti vre un programator care are chef sa se joace si POATE va fi platit, observi POATE nu ? la fel sunt deschis. Sunt deschis la fel de fel de colaborari, sugestii constructive cum a fost parerea ta despre Logo-ul meu... Eu l-am facut, mi-a luat nu stiu, 10 minute...
    Ba mai mult, am invitat un logo designer sa isi faca pagina pe site, numai a lui si ghici ce, a acceptat. La fel ca el mai sunt multi si sunt sigur ca un bulgare de zapada care se rostogoleste pe partie se face mai mare... Cam asa vad si eu site-ul asta, un bulgare care se schimba in timp ce se rostogoleste, se mareste, usor dar sigur.

BTW. Imi cer scuze programatorilor care s-au simtit ofensati de remarca mea (schepsis) ... Poate il folosesc eu gresit...

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

sunt o gramada de teme free foarte dragute. le gasesti la un simplu search pe Google sau pe SmashingMagazine.com .

De tema asta ce spui Site5 FREE Premium WordPress Themes journal crunch ?
    Eventual cu un logo de genul ? Mi-am permis sa ma joc un pic in PS, tin sa precizez ca nu sunt designer.

Uploaded with ImageShack.us

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult, imi place idea. Foarte frumos din partea ta. Uite ca da roade faptul ca am pus review. De teme nu am timp sa ma uit acum, dar nu stiam de smashingmagazine.com. M-am bazat pe alt site cu teme hack-uite... nu foarte buna alegere ce pot sa spun ...

Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    39
    Posturi
    707
    Putere Rep
    46

Implicit

daca vrei .psd logo-ului ti-l pot da.

sapioit este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th June 2011
    Vârstă
    32
    Posturi
    34
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce font ai folosti?
    Lex, daca vrei, te pot ajuta cu un template in Ai/EPS.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de No_name Vezi Post
    daca vrei .psd logo-ului ti-l pot da.
    Multumesc, nu este nevoie... De acolo il fac dupa bunul plac... chiar de ii dau un screenshot si tot il iau

Citat Postat în original de sapioit Vezi Post
    Ce font ai folosti?
    Lex, daca vrei, te pot ajuta cu un template in Ai/EPS.
    Desigur... Sunt, dupa cum am spus si mai sus, deschis oricaror sugestii
    Whatever works...
    o poti trimite pe mail, sau imi dai un link de unde sa il pot descarca in private.

Multumesc anticipat,

@No_name

Multumesc pentru idee, am si folosit-o. Daca te intereseaza ce a iesit arunca un ochi pe site si spune-mi ce crezi.

Best regards.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

New Design.

sugestii?

multumesc anticipat

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    39

Implicit

Ce ai vrea sa faca plugin-ul de adaugare logo? Spuneai ca ai gasit un plugin care ti-ar fi util dar nu este gratuit, poate reusesc sa te ajut cu ceva in limita timpului disponibil.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. jucaushii.ro taiati de la macaroana
    De eRwin în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 29th June 2007, 17:26

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •