Citat:
Problema e ca 3 sferturi din backlink-urile pe care le arata Webmaster Tools nu exista. Daca de exemplu postezi un comentariu pe un blog care arata in sidebar Latest Commnets si google crawlereste intr-o zi 500 de pagini de pe blogul respectiv si commentul tau este inca printre ultimele x si apare in sidebar, atunci google zice ca ai 500 de backlink-uri de la site-ul ala. Dar dupa o zi, sa zicem, daca mai comenteaza si altii si link0ul tau dispare din sidebar, nu mai ai backlink decat de pe pagina unde ai postat commentul, dar google nu sterge celelalte 499 backlink-uri din Webmaster Tools. Crede-ma, stiu ce zic, pt ca mie imi arata mii de backlink-uri de pe un site de bookmark-uri, dar de fapt eu am doar cateva link-uri adevarate de acolo, restul erau candva backlink-uri pt ca abia am adaugat url-urile postarilor si aparea in sidebar pe toate paginile si are mii de pagini indexate. Deci sa nu te mire daca in GWT vezi sute de mii de backlink-uri si totusi o sa fie in fata ta un site cu 100 de backlink-uri adevarate
Ai dreptate, asa este.
Citat:
Ceea ce ce spui este un pic paradoxal sau e prea dimineata pentru mine ...
De ce sa pierzi timpul cu un proiect in care nu crezi si in care nu crei sa investeti aproape nimic; iar cand spun nimic ma refer la bani, timp (sa cauti tema/plug-ins etc.)
Daca imi permiti cati ani ai? Bani pot cumpara orice insa tu irosesti ceva pe care nici macar banii nu pot cumpara si anume timp.
In primul rand am alte proiecte pt care sunt platit cash. In al doilea rand am nevoie de o infrastuctura de care sa ma folosesc dupa bunul plac, care sa imi dea link-uri permanente s.a.m.d Adica am mare nevoie de site-ul asta. Am nevoie si ca el sa creasca. O sa ti se para ciudat daca iti spun ca am logo-uri in pending? Chiar si asa cu pluginul asta aiurit ? Am cautat un plugin bun, nu am gasit, inca mai caut. Bani nu e vb ca nu vreau sa investesc, problema este ca nu am banii necesari pentru un proiect mare. As vrea sa imi permit un programaror, dar ai idee cati bani imi trebuie pt unu ? In plus si astia sunt cu schepsis. Colaborez cu o firma de turism iar programatoru lor face acum ce l-am rugat sa faca acum un an. In plus nu stiu cat de nebun trebuie sa fi sa investesti intr-un site cu o vechime mai mica de un an daca nu esti o firma cunoscuta deja, iar eu nu sunt o firma. Puteam la fel de bine sa fac un blog... sunt 100000x1milion :)). O sa fac si unu de asta, tot pt site-ul asta, ca sa ii dau continut, dar ala este alta mancare de peste.