Imi trebuie ceva compatibil wordpress in primul rand. Adik sa imi intre direct in post ce uploadeaza userii site-ului cu sau fara inregistrare. Cu inregistrare o sa fie numai conturi premium iar alea vor fi probabil pentru designeri.
plugin-ul trebuie sa :
Permita upload in baza de date wordpress-daca se poate direct in wordpress media library. Ma gandeam la ceva de genul "do your own post" desi nu sunt prea sigur ca ar fi o varianta buna, securizarea fiind destul de dificila. M-as multumii cu un "simplu" uploader care sa includa titlu, add file (eventual dupa ce s-a incarcat un fisier sa se mai poata crea un "browse" aditional pt inca o imagine), descriere, etichete si categorie. Ar trebui sa pot edita categoriile bineinteles, sau cel mai bine ar fi daca le-ar detecta pe cele deja existetente in site.
Presupun ca am nevoie de configurarea bazei de date, nu este un lucru usor din cate am vazut si cred ca mi-ar lua luni bune sa fac asta pentru ca sunt paralel.
Ca sa dau un exemplu oarecum.. ar fi modelul deviant art daca ai intrat in el vreodata. Inainte sa urci fisierul trebuie sa il incluzi intr-o categorie, sa ii dai o descriere si eu mai vreau si etichete pe deasupra. Este complicat si abia acum cand scriu imi dau seama cat de greu de realizat este ce vreau.
Daca imi poti oferii macar plugin-ul pe care il am si sa reusesti sa adaugi un form pentru keyworduri la el ar fi minunat. Sau sa imi deschizi mintea catre alta varianta pe care sa o pot utiliza in wordpress, chiar si platita dar testata si functionala. Folosesc wordpress din motivele evidente - se optimizeaza usor. Asta este cea mai grava buba, nevoia de titluri, descrieri si etichete puse pe poze apoi toate inserate intr-un post. Daca ar intra si articol pe deasupra ar fi si mai bine. In principiu gandes-te-te din perspectiva unui site manager sau cum vrei sa il numesti. De ce ar vrea el sa isi puna logo-ul la mine pe site ? Raspunsul trebuie sa fie: Pentru ca la mine pe site poza este optimizata, inclusa in categorii, subcategorii, este sustinuta de o descriere cat de strong poti sa oferi, de etichete relevante si este alaturi de altele din aceeasi categorie, fapt ce o face relevanta pe cautarea respectiva.
Sper ca am fost destul de explicit.
Daca ma ajuti te ajut la randul meu punandu-ti toate cunostintele si resursele mele in la dispozitie. Putem vorbii si de bani dar nu putem vorbii de o limita de timp pentru achitare pentru ca nu numai proiectul asta, toate pe care le am in derulare acum sunt cu bataie lunga iar competitia este acerba. Pe logo sunt miliarde numai pe .ro... Monetizarea este pe "vine" si se lasa asteptata pana cand o sa reusesc sa definitivez site-ul si sa fie 100% functional, dar sunt sigur ca o sa se intample.
Multumesc pentru interes @Andyradutza

Răspunde cu citat