Postat în original de
Andrei01
Nu are rost sa facem o polemica, banuiesc ca siteul tau e costo.ro - backlink-uri de la UPB & others.
Ma intreb daca ai acordul UPB.
Si nu inteleg de ce tot pomenesti ca suntem concurenti - eu nu vad sa aveti nimic functional pe site, ce sa mai vorbim ce am putea sa copiem. Poate pagina de contact plina cu numere de telefon si adrese de email?
Design, ei bine nu toti avem n ani de exp in web design, ma bucur pentru voi, incercam si noi sa progresam.
Multumesc pentru sfaturi, daca acestea sunt toate cele primite intr-o singura zi as prefera ca acest topic sa fie inchis, e prea mare consumul de energie pentru aproape nimic.
Pai daca nu pentru optimizare, atunci pentru ce-ti consumi energia? Ai vrut pareri, ti-am explicat ca nu, tot tu ai insistat, ti le-am oferit.
Da, suntem concurenti, pe diferite nise, dar nu ma imipedica sa-ti dau sfaturi daca intrebi. Repet, prefer oricand concurenta decat o nisa slaba.
Ti-am raspuns, si daca iti fac lista cu "modificari" , trebuie sa refaci destul de mult la cod.
Chiar vrei sa-ti raspund la intrebarile despre Costo , ce inseamna "beta" si cum se obtin linkuri? Creaza un topic separat si-ti raspund.
Ti-am dat 3 sfaturi, lucruri banale, de optimizare onsite, si nu cred ca te astepti tocmai de la mine sa-ti dau si alte sfaturi. Lasa-i pe baieti sa-ti raspunda, eu doar "ma aflu in treaba".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.