Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Studiu de caz: meciuri-live.org

tudorc11 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th December 2010
    Locaţie
    Sighisoara
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

Implicit Studiu de caz: meciuri-live.org

Salut, as dori si eu niste impresii despre site-ul din titlu. Site-ul este un site de meciuri live.

Sa le luam pe rand:

General

Site-ul nu este in constructie, cu toate ca e posibil sa mai fac modificari daca cred ca este cazul. Site-ul este functional de aproximativ o luna.

SEO

- Am inscris site-ul in directoare web, directoare de articole, directoare rss folosind keywordurile pentru care vreau sa urc in SERP.
    - Mai am niste backlinkuri de la alte site-uri de care ma ocup si din link exchange.
    - Cuvintele cheie principale pe care m-am concentrat sunt 'meciuri live pe net', 'meciuri live pe internet', 'digi sport live online', 'gsp tv live online', 'tvr1 live'.
    - Am adaugat rel="nofollow" peste tot unde am crezut ca este de cuviinta.

Marketing

Publicul meu tinta sunt, evident, vizitatori de sex masculin si pasionati de fotbal. Nu stiu in ce masura site-ul e diferit fata de concurenta, dar am incercat sa il fac cat mai usor de navigat pentru vizitatori. Scopul principal al site-ului este sa ofer celor care nu receptioneaza canalele Digi Sport si GSP TV o alternativa de a urmari meciurile online.

Design

Tema care o folosesc este o tema gratuita la care am facut cateva mici modificari (am schimbat imaginea de fundal, am adaugat cuvintele cheie la sfarsitul fiecarui post, etc.).

As dori sfaturi in special despre urmatoarele:
    - Am impresia ca site-ul este prea verde. Ar trebuie sa folosesc alte culori? Daca da, ce culori si unde ar trebui sa le folosesc?
    - Ma ajuta daca adaug rel="nofollow" in tagurile de sfarsitul posturilor sau nu face mare diferenta?
    - In ce masura ar fi de ajutor un Tag Cloud? Sau o lista de cuvinte cheie in footer?
    Orice alt sfat este binevenit, incepand de la fontul folosit, culorile folosite, samd.

Multumesc!

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de tudorc11 Vezi Post
    Scopul principal al site-ului este sa ofer celor care nu receptioneaza canalele Digi Sport si GSP TV o alternativa de a urmari meciurile online.
    Ceea ce faci tu este un lucru ilegal. Nu ai voie sa transmiti live posturile TV fara acordul lor.
    Din punctul meu de vedere, pe forum nu ar trebui sa se ofere review sau ajutor pt siteuri ilegale.

tudorc11 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th December 2010
    Locaţie
    Sighisoara
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Netul Vezi Post
    Ceea ce faci tu este un lucru ilegal. Nu ai voie sa transmiti live posturile TV fara acordul lor.
    Din punctul meu de vedere, pe forum nu ar trebui sa se ofere review sau ajutor pt siteuri ilegale.
    Daca citeai ce am scris la 'Despre' vedeai ca eu transmit nici unul din streamurile de pe site.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

E indiferent daca pui la dispozitie pe site meciurile online sau daca pui legaturi catre alte surse, tot ilegal se numeste.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site tv online pentru meciuri CM 2010?
    De evolution în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th June 2010, 23:20
  2. LE www.live-chat.ro
    De Savage în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th August 2008, 11:29
  3. Live search nou
    De CrazyDogster în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th August 2008, 13:00
  4. live.com indexare