Studiu de caz: meciuri-live.org
Salut, as dori si eu niste impresii despre site-ul din titlu. Site-ul este un site de meciuri live.
Sa le luam pe rand:
General
Site-ul nu este in constructie, cu toate ca e posibil sa mai fac modificari daca cred ca este cazul. Site-ul este functional de aproximativ o luna.
SEO
- Am inscris site-ul in directoare web, directoare de articole, directoare rss folosind keywordurile pentru care vreau sa urc in SERP.
- Mai am niste backlinkuri de la alte site-uri de care ma ocup si din link exchange.
- Cuvintele cheie principale pe care m-am concentrat sunt 'meciuri live pe net', 'meciuri live pe internet', 'digi sport live online', 'gsp tv live online', 'tvr1 live'.
- Am adaugat rel="nofollow" peste tot unde am crezut ca este de cuviinta.
Marketing
Publicul meu tinta sunt, evident, vizitatori de sex masculin si pasionati de fotbal. Nu stiu in ce masura site-ul e diferit fata de concurenta, dar am incercat sa il fac cat mai usor de navigat pentru vizitatori. Scopul principal al site-ului este sa ofer celor care nu receptioneaza canalele Digi Sport si GSP TV o alternativa de a urmari meciurile online.
Design
Tema care o folosesc este o tema gratuita la care am facut cateva mici modificari (am schimbat imaginea de fundal, am adaugat cuvintele cheie la sfarsitul fiecarui post, etc.).
As dori sfaturi in special despre urmatoarele:
- Am impresia ca site-ul este prea verde. Ar trebuie sa folosesc alte culori? Daca da, ce culori si unde ar trebui sa le folosesc?
- Ma ajuta daca adaug rel="nofollow" in tagurile de sfarsitul posturilor sau nu face mare diferenta?
- In ce masura ar fi de ajutor un Tag Cloud? Sau o lista de cuvinte cheie in footer?
Orice alt sfat este binevenit, incepand de la fontul folosit, culorile folosite, samd.
Multumesc!