Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: http://bloom-tech.net

BlooM este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit http://bloom-tech.net

Salutari,
    As dori sa aruncati o privire pe acest site si eventual sa va spuneti parerea despre ce nu va place in materie de design si coding. Nu este ft vechi site-ul; nici eu nu sunt un expert in materie, asa ca orice critica/sugestie e binevenita.
    In plus, daca cineva ar putea arunca un ochi si pe partea de SEO onpage, ar fi ideal daca si-ar expune parerea.

Multumesc.

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    45
    Posturi
    406
    Putere Rep
    31

Implicit

- butoanele de meniu arata ca de acum 5 ani, din template-uri free. cineva poate sa se intrebe: oare chiar oferiti webdesign?
    - imaginea h__p://bloom-tech.net/css/images/mark1.png are 413,86 KB. inca putin si ajunge la juma de mega.
    - linkurile h__p://bloom-tech.net/servicii.html si h__p://bloom-tech.net/magazin.html nu e clar ce ancora vrei sa folosesti. "servicii/optimizare onpage" si "e-commerce/optimizare offpage". pana la urma cum e?
    - in footer chiar ai nevoie de 3 siteuri de statistici: wta, gtop, wtsats? si care sunt doar in index. din celelalte pagini dispar cu desavarsire. oare ce contorizeaza?
    - albastrul din imaginea pe verticala - ma impiedica sa pot citi clar meniul. imaginea de jos, din footer, e cam pixelata, nu e de buna calitate.
    - facebook - plugin facebook in stanga, in dreapta scrie ca sunteti pe facebook, cu un buton care nu face nimic.
    - butonul RSS pentru ce e? pentru aspect? ca pentru functionalitate in niciun caz.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Postul asta trebuia pus la "Bancuri".

Oferiti servicii de web design si seo cu un site bazat pe un template de 5-10 ani, cu tabele si care arata groaznic.
    Blogul de ce arata total diferit fata de site ? Ar trebui sa fie implementat acelasi design pentru ambele.

Altceva nu stiu ce sa mai zic. Siteul e 0 din orice punct de vedere.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

iuddavali, ms pt observatii. Site-ul inca nu e complet 100%, butonul de facebook va fi activ in curand si va dispare frame-ul. Din footer vor dispare 2, am pus 3 pt a vedea care ofera statisticile cele mai exacte si complete pe o perioada de 30 zile, sa stiu dupa care ma iau.
    Cat despre albastru, stiam ca va trebui sa schimb complet, nu doar footer-ul sau partea din stanga.

Alex, apreciez orice critica de bun simt si la obiect, insa n-am gasit logica in postul tau. Dar ca sa lamurim cateva chestii...NU este template, e hand made. Daca tu gasesti undeva asa ceva, te rog sa-mi arati si mie. Nu de alta, dar chiar am vrut sa pun un template bazat strict pe html/css si nu am gasit ceva asemanator. E combinatie de div-uri si tabele, nu e doar tabelar. Cat despre blog, daca tot te-ai uitat, ai fi vazut ca e inca in stadiu incipient, nu are nici macar 1 post. Asa ca observatia ta e complet irelevanta. Cat despre partea de SEO, iar nu inteleg cum poti sa compari SEO cu design. Dar...tu stii...

Oricum, multumesc amandurora pt timp si pt observatii.
    Ultima modificare făcută de BlooM; 29th May 2011 la 19:36.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Well, m-am luat dupa indicatiile lui iuddavali si am facut niste modificari la site. Eventual cineva isi poate exprima parerea acum? Si dintre cei care folosesc IE, va rog sa-mi spuneti cum va apare pagina de contact. Mie imi arata cafiind de aprox 2000px height, desi nu am nici o eroare, e acelasi div folosit si la paginile anterioare.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu as putea sta pe un asemenea site mai mult de 15 secunde. Culori prost alese, design aproape de 0 barat...Nu v-as da sa-mi faceti un site nici gratis.

Sfat: Ia un template free de pe net, modifica-i linkurile/logoul si atat. Va arata mult mai bine, crede-ma.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Pentru un site ce ofera servicii de webdesign mi se pare foarte neatragator.Arata asa, invechit, prafuit. Mie nu imi place deloc si ti-as sugera sa schimbi designul.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

BlooM, nu o lua in nume de rau, dar colegii au dreptate.

- template inexistent
    - culori gresit alese
    - incardarea in pagina defectuasa
    - forumul te scoate din site
    - blogul ibidem
    - support ibidem
    - in general SEO da bine cu SEF
    - limbajul != profesional

Acum, ai 2 optiuni :
    = faci o sinteza cu tot ce iti scriu ceilalti si incerci sa modifici, imbunatatesti, etc
    = nu te intereseaza ce scriem noi aici si iti urmezi calea (acest subiect devine irelevant iar raspunsurile inutile)

Am vazut multe cazuri in care se primesc astfel de sfaturi si sunt ignorate total. Nu inteleg care mai e logica studiului de caz .

Cheers!
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    45
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Din moment ce am cerut a doua oara pareri, iti dai seama ca nu intreb degeaba. Si pt ca unii dintre membrii SEOPedia sunt cu state vechi in asa ceva, de asta sunt si aici. Sa invat de la cine am ce invata, si sa "fur" cate putin de la fiecare. Nu poate fi decat in avantajul meu, pt ca incerc sa bag in cap ceva, nu sa postez de dragul de a ma afla in treaba.

Acuma ca sa explic putin problema...multe dintre template-urile care imi plac sunt bazate pe cms-uri. Ceea ce nu vreau sa folosesc. Blogul e SMF, si nu am gasit decat o singura tema care sa semene cu site-ul, si aceea cu erori.
    La chestia cu limbajul n-am inteles ideea ta...ca este sau nu este profesional?

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de BlooM Vezi Post
    Alex, apreciez orice critica de bun simt si la obiect, insa n-am gasit logica in postul tau. Dar ca sa lamurim cateva chestii...NU este template, e hand made. Daca tu gasesti undeva asa ceva, te rog sa-mi arati si mie. Nu de alta, dar chiar am vrut sa pun un template bazat strict pe html/css si nu am gasit ceva asemanator. E combinatie de div-uri si tabele, nu e doar tabelar. Cat despre blog, daca tot te-ai uitat, ai fi vazut ca e inca in stadiu incipient, nu are nici macar 1 post. Asa ca observatia ta e complet irelevanta. Cat despre partea de SEO, iar nu inteleg cum poti sa compari SEO cu design. Dar...tu stii...

Oricum, multumesc amandurora pt timp si pt observatii.
    Redish
    Vinzi gogosi de genul asta pe un forum plin de oameni care stiu cum stau lucrurile ?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Bloguri de nisa (tech) din Romania
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st April 2009, 19:27
  2. Vând linkuri PR3 pe site tech&it
    De doro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th November 2008, 10:44
  3. Se duce nisa de tech?
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3