Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Studiu de caz: GamingArena.ro

Vizualizare arbore

Beta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Botosani
    Vârstă
    32
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Post Studiu de caz: GamingArena.ro

Bună ziua!

Acum un an am început un blog pe nișa gamingului pe PC. Aveam atunci deja doi ani de experiență cu Wordpress și o pasiune gata de pus în pagină, plus o vacanță mare în care să cresc site-ul cum știu eu mai bine.

Gaming Arena - stiri si recenzii jocuri PC 2011_1309087130072.jpg
    De atunci și până acum, GamingArena.ro arată cam așa. Template-ul folosit este creat de către mine (atât design + cod), iar din punct de vedere al conținutului am scris aproximativ 750 de articole (împreună cu un amic). Pagina de FB a blogului are aproape 40 de fani, iar ~50 de vizitatori sunt abonați prin Feedburner în timp ce pe blog s-au scris aproximativ 1450 de comentarii. Cuvintele cheie pe care m-am axat sunt ”jocuri PC 2011”.

Ciudat este faptul că PR-ul este încă 0, chiar dacă conform Webmaster Tools, site-ul are o grămadă de IBL-uri. Din acest motiv cred că nici am foarte mult trafic dinspre Google.

Oricum, de ceva vreme timpul nu-mi mai permite să mă ocup de acest proiect, așa că mă gândesc tot mai mult să-l vând cuiva cu resursele necesare pentru a duce acest blog pe culmi. De la dvs. aș dori să aflu o părere sinceră asupra acestei idei. Ar trebui sau nu să-l vând în acest moment? Poate să aștept un nou PR update?

Și cel mai important, cât ați fi dispus să plătiți pentru GamingArena?
    Ultima modificare făcută de Beta; 26th June 2011 la 14:36.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2009, 18:20
  2. studiu de caz
    De gigipok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2008, 17:21
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50
  5. Studiu De Caz
    De prvmao în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th April 2006, 14:15

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare