Mie imi place cum arata site-ul, template-ul e bine realizat, nu vad erori de css pe acolo si pare unul pro, deci din punct de vedere vizual e bine.
Nu o sa comentez nimic pe partea de SEO, ca sunt convins ca sunt destui pe forumul asta care o vor face mai bine decat mine. O sa iti spun in schimb ca nu ar fi bine sa vinzi site-ul.
Momentan, observ ca are o micuta comunitate deja formata si un numar mare de articole, iar domeniul e unul bine ales, deci potential exista. Insa cum nu ai PR si nici trafic, ma indoiesc ca vei primi cine stie ce pret pe el.
Daca nu mai poti acum, mai bine il inchizi temporar sau il lasi asa pana iti faci timp sa te ocupi iar de el. Oricum, inteleg ca acum ai PR0 si trafic mic, deci nu pierzi mare lucru. Eu zic ca e mai bine sa astepti sau, de ce nu, sa mai continui cu proiectul. Cred ca macar 2-3 articole pe saptamana ar trebui sa poti si daca il mai optimizezi putin ai sanse sa il dezvolti mai mult si, daca tot e sa il vinzi, macar sa scoti pe el o suma mai frumoasa.

Răspunde cu citat