Bună ziua!
Acum un an am început un blog pe nișa gamingului pe PC. Aveam atunci deja doi ani de experiență cu Wordpress și o pasiune gata de pus în pagină, plus o vacanță mare în care să cresc site-ul cum știu eu mai bine.
Gaming Arena - stiri si recenzii jocuri PC 2011_1309087130072.jpg
De atunci și până acum, GamingArena.ro arată cam așa. Template-ul folosit este creat de către mine (atât design + cod), iar din punct de vedere al conținutului am scris aproximativ 750 de articole (împreună cu un amic). Pagina de FB a blogului are aproape 40 de fani, iar ~50 de vizitatori sunt abonați prin Feedburner în timp ce pe blog s-au scris aproximativ 1450 de comentarii. Cuvintele cheie pe care m-am axat sunt ”jocuri PC 2011”.
Ciudat este faptul că PR-ul este încă 0, chiar dacă conform Webmaster Tools, site-ul are o grămadă de IBL-uri. Din acest motiv cred că nici am foarte mult trafic dinspre Google.
Oricum, de ceva vreme timpul nu-mi mai permite să mă ocup de acest proiect, așa că mă gândesc tot mai mult să-l vând cuiva cu resursele necesare pentru a duce acest blog pe culmi. De la dvs. aș dori să aflu o părere sinceră asupra acestei idei. Ar trebui sau nu să-l vând în acest moment? Poate să aștept un nou PR update?
Și cel mai important, cât ați fi dispus să plătiți pentru GamingArena?![]()

Răspunde cu citat