Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Studiu de caz: GamingArena.ro

Beta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Botosani
    Vârstă
    32
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Post Studiu de caz: GamingArena.ro

Bună ziua!

Acum un an am început un blog pe nișa gamingului pe PC. Aveam atunci deja doi ani de experiență cu Wordpress și o pasiune gata de pus în pagină, plus o vacanță mare în care să cresc site-ul cum știu eu mai bine.

Gaming Arena - stiri si recenzii jocuri PC 2011_1309087130072.jpg
    De atunci și până acum, GamingArena.ro arată cam așa. Template-ul folosit este creat de către mine (atât design + cod), iar din punct de vedere al conținutului am scris aproximativ 750 de articole (împreună cu un amic). Pagina de FB a blogului are aproape 40 de fani, iar ~50 de vizitatori sunt abonați prin Feedburner în timp ce pe blog s-au scris aproximativ 1450 de comentarii. Cuvintele cheie pe care m-am axat sunt ”jocuri PC 2011”.

Ciudat este faptul că PR-ul este încă 0, chiar dacă conform Webmaster Tools, site-ul are o grămadă de IBL-uri. Din acest motiv cred că nici am foarte mult trafic dinspre Google.

Oricum, de ceva vreme timpul nu-mi mai permite să mă ocup de acest proiect, așa că mă gândesc tot mai mult să-l vând cuiva cu resursele necesare pentru a duce acest blog pe culmi. De la dvs. aș dori să aflu o părere sinceră asupra acestei idei. Ar trebui sau nu să-l vând în acest moment? Poate să aștept un nou PR update?

Și cel mai important, cât ați fi dispus să plătiți pentru GamingArena?
    Ultima modificare făcută de Beta; 26th June 2011 la 14:36.

Cedik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    38
    Posturi
    49
    Putere Rep
    28

Implicit

Mie imi place cum arata site-ul, template-ul e bine realizat, nu vad erori de css pe acolo si pare unul pro, deci din punct de vedere vizual e bine.

Nu o sa comentez nimic pe partea de SEO, ca sunt convins ca sunt destui pe forumul asta care o vor face mai bine decat mine. O sa iti spun in schimb ca nu ar fi bine sa vinzi site-ul.
    Momentan, observ ca are o micuta comunitate deja formata si un numar mare de articole, iar domeniul e unul bine ales, deci potential exista. Insa cum nu ai PR si nici trafic, ma indoiesc ca vei primi cine stie ce pret pe el.

Daca nu mai poti acum, mai bine il inchizi temporar sau il lasi asa pana iti faci timp sa te ocupi iar de el. Oricum, inteleg ca acum ai PR0 si trafic mic, deci nu pierzi mare lucru. Eu zic ca e mai bine sa astepti sau, de ce nu, sa mai continui cu proiectul. Cred ca macar 2-3 articole pe saptamana ar trebui sa poti si daca il mai optimizezi putin ai sanse sa il dezvolti mai mult si, daca tot e sa il vinzi, macar sa scoti pe el o suma mai frumoasa.

whitet este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th October 2007
    Locaţie
    B
    Vârstă
    42
    Posturi
    111
    Putere Rep
    0

Implicit

tot ca design pot sa zic ca ii lipseste o personalitate. arata ca un blog.. si atat.
    asta desigur are influenta eventual la retentia vizitatorilor.
    referitor la atragerea lor - ai incercat parteneriate pentru a organiza concursuri? ai promovat cumva pana acum siteul?

P.S. de ce te focusezi pe PR? vrei sa vinzi linkuri sau cum il monetizezi?

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

Implicit

@Beta - Cum a zis și @Cedik, tema este destul de frumoasă. Design curat, codare curată, conținut interesant, deci merită atenție.

Părerea mea ar fi să continui cu proiectul. Ai muncit la el foarte mult, se vede. Și e păcat să vinzi acuma pentru maxim 200 euro (conținut + tema WordPress), când în viitor poți scoate de cinci ori mai mult. Eu zic să mai aștepți. Publică un articol la două sau trei zile, mai adu doi tovarăși să te ajute, mai cumpără un două/ trei link-uri pe aceași nișă și încet încet te vei mai ridica.
    Nimic interesant...

Beta este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    Botosani
    Vârstă
    32
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru atenția acordată acestui subiect!

Până la urmă cred că o să mai duc blogul încă un an, căci tot am plătit domeniul de curând. Principala metodă de monetizare a fost, Whitet, marketing-ul afiliat. Nu am vândut linkuri sau Adsense - care e deja istorie în piața din RO!

De asemenea, voi insista mai mult la magazinele online pentru diverse parteneriate!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

LE: În urma pagerank updateului de aseară GamingArena are acum PR2. :-)

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    31
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

Implicit

@Beta - În legătura cu PR-ul. Asta e primul semn că site-ul are potențial și poate urca. Trebuie doar timp și răbdare! :>
    Nimic interesant...

buzucan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th September 2010
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    29

Implicit

Cred ca ar trebui sa mai lucrezi la optimizarea lui sau cel putin sa schimbi firma de hosting. Dureaza 8 - 10 sa intru pe o pagina. Personal mi se pare destul de mult.
    In rest, mi se pare ca arata foarte bine site-ul..
    scriu pe blog cand n-am ce face ..

LexBruckner este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th July 2011
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    96
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca ceva mai multe link-uri si-ar face treaba. Sunt destule metode pentru asta, trebuie doar sa le cauti.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2009, 18:20
  2. studiu de caz
    De gigipok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2008, 17:21
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 15:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 18:50
  5. Studiu De Caz
    De prvmao în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th April 2006, 14:15

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare