Se vede ca site-ul este la inceput, insa am fost impresionat si surprins placut de look-ul site-ului, trebuie sa zic - arata foarte bine.

Intr-adevar, ai mare nevoie de campanie de link-building pentru a ti se indexa paginile si pentru a avea backlinkuri (crestere PR si in SERPS).

1. Pentru a avea mai multe comenzi online poti face niste campanii de promovare (Facebook, Google AdWords), de asemenea e important sa ai cont pe Facebook si Twitter.
2. Promotii - tuturor ne plac promotiile, toate pizzeriile au promotii asa ca ocupa-te si de niste promotii la pizza. Din cate am vazut ai doar 2 promotii si acelea cam slabe, mai trebuie lucrat. Incearca sa faci 'pachete' sa zicem, 'pachet party' (cumperi 10 pizza si primesti o sticla de Jack) etc. Faci concursuri pe FB si Twitter, pe FB de exemplu - cine strange cele mai multe like-uri la nu stiu ce, primeste pizza din partea casei. Incearca sa diversifici si sa faci cat mai multe promotii ca sa ai mai multe sanse.
3. Poti cumpara followeri pe Twitter si fani pe Facebook.
4. La meta keywords e absolut pulbere, sunt puse prea multe keywords si sunt puse doar 'ca sa fie acolo', fara a fi gandite in vreun scop.
5. La meta description trebuie descriere, nu o propozitie si pe urma iar keywords aruncate aiurea.
6. Titlul este prea lung, incearca sa-l mai micsorezi.

Inscrie-l in cat mai multe directoare romanesti, mi se pare ca erau cateva directoare romanesti chiar cu comenzi de pizza - asigura-te sa fie inscris acolo neaparat.

In rest, mult succes si tine-te de treaba pentru ca pare promitator!