21st March 2011, 19:17
6 out of 6 members found this post helpful.
Editor HTML real-time
Din lipsa de ocupatie si dorind sa ma perfectionez in javascript, ajax, jquery, etc. am facut un editor html real-time, cu mai multe functii.
Vreau sa stiu parerea voastra in legatura cu un singur lucru: se merita sa il dezvolt mai departe? Ma gandeam ca as mai putea adauga keywords, etc.
Momentan l-am pus aici: Editor HTML Real-Time
Multumesc anticipat!
21st March 2011, 22:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Idem CristiUrsut! In afara de mine stiu multa lume care ar fi interesata sa utilizeze asa un programel! Spor la dezvoltare!
22nd March 2011, 00:23
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Emil
Cel putin decat primul al lui e deja mai bun. Iar al doilea are doar un aspect mai profesionist dar nu are CSS.
Idee noua pe langa cea cu import/export: - sa faci mai profesioniste cele doua editoare. La CSS nu am asa multe idei acum, dar la HTML poti face o casuta cu tagurile frecvente (eventual un buton "more" cu toate).
La css (ca mi-a venit totusi o idee
) poti face aceeasi chestie care o are Firebug: cand incepi sa scrii proprietati de la primele litere sa iti sugereze deja numele proprietatii iar apoi la valoare din nou sa stie din ce sa alegi. Un exemplu: tastezi p - el deschide un select cu padding/padding-left/padding-top/padding-etc/sau orice alte proprietati or mai fi cu p. La valoare, unde se impune la fel. De ex: ai text-decoration si el sa te intrebe daca-i none sau underline sau ce mai e pe acolo.
Daca ai succes, poti sa ai o versiune free care sa nu contina cele de mai sus si o versiune cu o taxa cu noile facilitati.
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.