Ce parere aveti despre profitabilitatea celor de la grandi.ro ? Dar despre strategia sistemului lor?
Ce parere aveti despre profitabilitatea celor de la grandi.ro ? Dar despre strategia sistemului lor?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Parca au aparut destul de multe site-uri de genul asta ca ciupercile dupa ploaie si tot la fel de repede au si disparut. Pretbomba daca nu ma insel era unul din ele, erau si site-uri care nici macar nu aveau produsele pentru care se licita si erau tepe and so on.
Site-ul asta ca si design si produse pare mult peste cele care erau suspecte de tepe dar nici grandi nu cred ca e departe. Poate prinde cativa care cumpara credite sa liciteze insa daca totul e pe bune nu cred ca e profitabil.
pretbomba avea 12.000/zi.. acum trece de 700 doar in zile de sarbatoare
tin minte ca aveau reclama si pe antena3..
arunca o privire aici: grandi .ro/licitatii/incheiate -pentru licitatiile castigate.
si ca sa privim mai in detaiu, aici: grandi .ro/licitatii/incheiata-detaliu/id/19#rezultate
masina s-a dat cu 2.45 euro si in capat de lista ai sa vezi ca se spune ca licitatia s-a incheiat cu 1200 de euro (eh simple neconcordante)
din numarul licitatiilor poate poate a scos ceva (nu stiu cat e un credit)
dar:
grandi .ro/licitatii/incheiata-detaliu/id/117#rezultate
aici chiar nu avea cum sa-si scoata cheltuiala...
nu am citit exact sistemul de licitatie dar cred ca platesti 5 ron de cate ori licitezi + valoare maxima in caz ca esti castigator.
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Deci, pe grandi.ro castiga cea mai mica valoare licitata unica. Aveti mare grija la lucrul asta. Deci eu daca licitez 3 centi si ibaldazar liciteaza 2 centi el a castigat. Dar daca a mai licitat altcineva 2 centi si oferta respectiva nu este unica va fi castigatoare cea mai mica oferta unica, adica oferta mea. Daca cineva pariaza 3 centi m-a luat si pe mine.
Am facut calcule si am concluzionat ca la licitatia cu Golful s-au consumat 1674 (au fost 837 de licitatii X 2 credite) deci probabil profitul a fost undeva la 120 mil. Poate ma insel, sper ca nu pentru ca maine am bac la matematica . Oricum licitatia cu golful a fost ca sa atraga useri, la fel si multe licitatii de pana acum. Tipul care are afacerea spunea ca au finantare sa mai reziste pana devin profitabile. Acum vedem
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
Eu am facut un calcul din ochi la Golf si mi-a dat 2100 euro, dar e posibil ca Vlad Gadea sa aiba dreptate cu 12,000 ron. Oricum mai mult de atat nu cred ca au scos.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)