Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Site umanitar "Fa Un Bine" - idei optimizare

Vizualizare arbore

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de raluca Vezi Post
    Cat despre pagina cu multumiri, poti sa-mi spui de ce nu ai vrea sa fi afisat alaturi de ei? acolo am incercat sa strang toate site-urile care sustin site-ul meu, fara sa fac discriminari (evident ca unele mi-au scapat, ca le adauga acolo pe cele pe care le descopar sau care imi sunt semnalate).
    Motivele sunt simple.
    Odata ca pare link farm sau poate parea pt google.
    Alt motiv e ca nu vreau sa fiu asociat ca "related" cu site-urile din zona respectiva. M-am uitat la cateva, inclusiv la inkurile externe si par cel putin "sub nivelul meu" ca sa spun asa.
    Ca sa intelegi mai bine, prin 2008 m-am ocupat de Zona Bran, un proiect al fostei firme. Cazare de cazare, pensiuni de pensiuni, totul gratuit, fiind proiect pilot. O pensiune mult peste medie a refuzat inscrierea gratuita, motivand, pe buna dreptate, ca nu vrea ca o investitie de sute de mii de euro, inclusiv cu preluare de pe aeroport/helioport sa fie alaturi de o pensiune care traieste de azi pe maine.

Strict dpv SEO nu cred ca ar deranja f mult. Dar ca si brand... (nu vreau sa fiu rau), dar parca nu vreau sa fiu la gramada cu siteurile de acolo.
    Vrei banii mei (speciali, multi, fara numar...), ofera-mi ceva special atunci

Unei firme/companii dispuse sa arunce dintr-o semnatura 1000-10.000 euroi chiar trebuie sa-i oferi ceva.
    Si aici revenim la seo, studiind "ce vor companiile" si automat selectia de cuvinte cheie dupa care sa te caute.

Referitor la contact, da
    Inclusiv pe seopedia la intrebari despre garantie (la diverse propuneri), am primit raspunsuri hilare gen "garantez eu". Tentatia imediata a fost sa intreb "sa mori tu *** ?" (nume prenume, nick, id de mess" dar din respect si pentru evitarea unor discutii inutile, am evitat.

Teoretic, la ora actuala iti donez suma X, maine fugi la Rio cu banii, ne pui un filmulet pe yhoutube cu multumiri pentru mica vacanta si ne urezi succes. Adica o forma de organizare gen ong cam este necesara.
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 4th March 2011 la 05:08. Motiv: ca uitasem de contact
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  2. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  3. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 15:28
  4. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 09:01
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 13:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •