15th April 2010, 23:02
0 out of 2 members found this post helpful.
Un site serios, agentie matrimoniala
Pentru a intalni dragostea pe internet, am creat o agentie matrimoniala. O data scopul atins, am continuat activitatea, target international.
Acum, ori din cauza crizei, ori urmare a schimbarilor de structura ale site ului observam o descrestere a numarului de vizite de la 3200 la 2200 pe luna, sursa analytics.
Siteul se vrea a fi, un site de agentie matrimoniala ( propune relatii serioase, casatorie, NU aventuri sexuale,... cum sunt unii grabiti sa interpreteze).
Stergem aprox 50% dintre noii membrii inscrisi, care parca sunt nerabdatori sa isi etaleze partile rusinoase.... etc... si care, prin educatia sau instinctul lor primar, considera ca o relatie de dragoste contine 98% SEX.
Siteul este online din mai 2006.
Numele de domeniu a fost gresit atribuit ( rombest.com ).... fiind destinat altui proiect. Acum i-as schimba numele de domeniu...poate cam tarziu.
Siteul iese bine in rezultatele de cautare la : matrimoniale (2-3), casatorie, etc etc. 75% din vizite vin din Search engines.
Singura sursa de venit : barbatii din strainatate care vin uneori in Romania sa intalneasca fete / doamne pentru casatorie.
Siteul meu este diferit de al competitiei in sensul ca Nu exista din cate stiu eu, multe agentii matrimoniale LEGALE care sa dispuna de un site dynamic.
Cred ca Designul ar trebui imbunatatit.... Cel actual este facut de mine.
Pentru test, a se verifica diferitele versiuni lingvistice, utilizati user: bamse, pass: bamse
Orice sugestie este binevenita,
Va multumesc frumos.
Ultima modificare făcută de rombest-belgia; 15th April 2010 la 23:04.
0 out of 3 members found this post helpful.
Site-ul rombest nu mai exista, ar trebui sa faceti curatenie printre subiectele expirate.
2 out of 2 members found this post helpful.
Tu vrei ca sa stea cineva si sa verifice daca tot ce apare pe forum mai este valabil sau nu?!
1 out of 1 members found this post helpful.
e data la care a fost facut topicul. Sa ma apuc sa scotocesc si eu prin arhiva sa vad ce gasesc si sa acuz seopedia, sau cum facem?