Eu nu vad articolele respective scrise pe wikipedia. Poate ne arati tu mai clar articolul corespunzator pe wikipedia, ca sa nu consideram ca ai plagiat direct filmedocumentare.com si sa luam masuri.
Eu nu vad articolele respective scrise pe wikipedia. Poate ne arati tu mai clar articolul corespunzator pe wikipedia, ca sa nu consideram ca ai plagiat direct filmedocumentare.com si sa luam masuri.
Nic, sunt mai multe siteuri plagiate nu doar filme documentare. Copyscape search results for: http://documentare-online.com/
"Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein
Mi-am aruncat si eu ochii pe site. Ai avut timp sa "scrii" ceva articole. Din cele aprox 10 articole pe care le-am frunzarit nu am gasit nici macar unul original, toate fiind copiate. Munca ta s-a limitat la a insera cuvantul "online" prin fiecare articol pe care l-ai copiat.
Chiar nu iti este jena sa vii pentru review-uri cu site-uri ce au continut furat ?!
Seopedia nu tolereaza furtul. Aviz si celorlalti amatori !
Ultima modificare făcută de Nichita; 8th February 2011 la 00:04.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)