mai caut idei... multumesc pentru observatie inca odata.
Despre seo, isi poate da cineva cu parerea? Sau alte observatii le astept cu mare placere!
mai caut idei... multumesc pentru observatie inca odata.
Despre seo, isi poate da cineva cu parerea? Sau alte observatii le astept cu mare placere!
Primul lucru care mi-a sarit in ochi cand am citit postul este textul din link catre site. E acelasi cu titlul site-ului si din punctul meu de vedere mai poti sa il imbunatatesti. E prea lung si nu e chiar foarte bun. Poti sa il rescrii altfel.
Si prin codul sursa vad multe chestii pe care ai putea sa le schimbi in masura in care reusesti din wordpress.
Cod js in plus pe acolo care poate fi pus extern, nu ai un h1 bun ai o imagine, h1 apare de mai multe ori pe prima pagina (schimba-l in h2).
Etichetele meta le-as muta mai sus imediat dupa title, as schimba textele din legaturi pentru fiecare articol Vezi documentarul in ceva mai specific cu articolul.
Ma deranjeaza textul Home si pages intr-un site romanesc.
Cam asta vad asa la prima vedere si iti sfatuiesc sa citesti ghidul seo de pe forum si sa incerci sa iei punct cu punct si sa analizezi cum e site-ul tau. Sa intelegi la ce se refera fiecare punct si sa le pui in practica pe site-ul tau.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Mersi mult, "Pages" nu am gasit de unde sa-l traduc(mai caut)... home il schimb imediat, banuiesc ca e din header.php sau din page.php
Acum citesc acel ghid...si in nopatea asta incerc sa iau fiecare punct in parte.
Multumesc.
Alte observatii va rog?
LE:Am tradus acele 2 cuvinte, am modificat codul <h1> de la titlurile articolelor in <h2>. Nu stiu cum sa "manevrez" codul js pentru a-l pune pe extern. Partea cu schimbarea "vezi documenarul" o las asa,mi se pare ca arata bine si este de ajutor, fiind imagine m-am gandit sa-i pun in "alt"...Multumesc inca odata.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Isi poate exprima cineva (cunoscator SEO) depsre modelul de link folosit pe mine pe documentare-online.com ?
PS:Imi cer scuze ptr dublu post, doresc sa invat cateva lucruri noi si sa fac siteul sa fie "ca la carte", plus deasta cu intrebarile mele poate ajut si alti useri.
Ultima modificare făcută de BGDU; 4th February 2011 la 01:25.
Titlu-ul site-ului este foarte lung, incerca sa te incadrezi in 80 de caractere (cu tot cu spatii)
mai apare pe prima pagina o poza, la acel slide, care imi pare putin cam strech-uita...
in rest, site-ul este structurat bine, arata binisor...ce sa zic?! Bafta multa!!!
O impresionanta colectie de -> Unelte SEO
Gratuit siteul/blogul tau in cele mai mari motoare de cautare
Cika-Bum, mersi pentru pareri...cu titlul am rezolvat...cu aceea poza de pe slid voi rezolva imediat ce voi scrie urmatorul articol.
O zi buna!
Continutul este copiat de pe Filme documentare online subtitrate: Acasă
Exemple:
Dezastrul de la Cernobal | Documentare online | Filme documentar | Afla tot ce te fascineaza |
vs
Dezastrul de la Cernobîl
Ce stiau anticii Egipteni | Documentare online | Filme documentar | Afla tot ce te fascineaza |
vs
Ce
Profetiile maya si cercurile din lanuri | Documentare online | Filme documentar | Afla tot ce te fascineaza |
vs.
Profețiile maya și cercurile din lanuri
... si lista continua cu probabil tot continutul tau. Pana si categoriile sunt aceleasi cu cele de pe filmedocumentare.com
sunt de pe wikipedia.com b-). Si nu e copiat, fiecare text e rescris.
pesiteul acela sunt cu diacritice(direct copiate dupa wikipedia)si la mine sunt fara diacritice...
Deci daca iei un text, il rescrii fara diacritice se pune ca nu mai e copiat.![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)