Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Analiza subtitrarile.net

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    44

Implicit

De design.. n-am ce sa comentez, doar ca n-a fost nevoie sa ajung pana-n footer, ca sa-mi deau seama ca e facut de @netul. Logo-ul trebuie modificat, e cam greu de descifrat! Daca-l vedeam in alta parte, cu greu imi dadeam seama ca scrie "subtitrarile".
    Plus ca mi se pare inutila existenta paginilor cu actori. Pe un site de subtitrari cauti subtitrari pentru un anumit film, nu subtitrari pentru filmele in care a jucat actorul Y. La fel de inutile sunt si paginile de genul "subtitrari filme 2012". In afara de multe pagini indexate in Goagal, nu ajuti cu nimic vizitatorul. Dar na... poate ca eu am alta viziune asupra unui asemenea proiect.
    Succes cu el, credeam ca nisa asta e saturata.. dar vad ca tot mai apar proiecte (am si eu un domeniu, poate ma pun sa-l dezvolt si devenim competitori) !

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de casperel Vezi Post
    De design.. n-am ce sa comentez, doar ca n-a fost nevoie sa ajung pana-n footer, ca sa-mi deau seama ca e facut de @netul. Logo-ul trebuie modificat, e cam greu de descifrat! Daca-l vedeam in alta parte, cu greu imi dadeam seama ca scrie "subtitrarile".
    Logo-ul nu l-am facut eu, ma ocup mai mult de partea de programare (PHP & MySQL) decat de cea de design.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

@Dragos, se vede la fel. Am raspuns aici pt linkul de mai jos, poate ii ajuta si pe altii. Te ajuta sa vezi cum arata siteul in diferite browsere.
    Check Browser Compatibility, Cross Platform Browser Test - Browsershots

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Tag-urile au cam aceeasi functionalitate cum o are un CMS, actori sunt prezenti prin simplu motiv ca am vrut sa fie ceva mai complex decat unele site-uri din nisa asta. Ar fi o onoare sa dezvolti si tu domeniul respectiv si sa concuram impreuna. Paginile de genul "Subtitrari filme 2012" etc. pentru mine ca si un eventual utilizator sunt utile, deoarece cu ocazia asta gasesc si o lista cu filme inclusiv subtitrari din anul respectiv, sunt facute mai mult pe ideea de afisari -> bounce rate.

Intr-adevar, scriptul e facut de Netul, DataServer. (Are un stil aparte in a creea designul, simplu fara prea multe elemente photoshopate sau stilizate. Exact ce mi-a trebuit pentru un asemenea proiect din simplu motiv ca imi trebuie trafic organic si simplitate, nu prea multe dichisuri). Nu cunosteam nisa pana acum cateva saptamani cand m-am apucat sa mai analizez putin, asadar e mai mult de "fun", in general ma bazez mai mult pe proiecte in lb. engleza.
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 26th November 2010 la 21:31.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    42
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

ar trebuii adugate si subtitrari de la seriale, pentru ca ele aduc un trafic destul de mare si mai ales constant. Search-ul din header functioneaza ? am dat o cautare si nimic, a trebuit sa intru pe pagina de cautare. Ceea ce eu mai consider o chestie necesara si care trebuie optimizata la un site de genul acesta este modul de search. Pe alte site-uri ,din aceeasi nisa ,daca nu tastezi numele exact cu ce s-a publicat iti da 0 rezultate, uni mai gresesc sau exista mai multe variante ale unor filme ,am sa dau un exemplu, house m.d. asa este corect iar multi cauta house md si nu afiseaza nimic.
    Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si ca am fost de ajutor.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Am inteles Edyy, in orice caz atunci se lucra la search box-ul respectiv. Acum merge. (Nu sunt filme multe in baza de date la momentul actual, deoarece ma repet: este in beta).

Treaba cu serialele, nu stiu inca, ramane de vazut tinand cont ca am timp restrans.

Mersi, pana acum am incearcat sa rezolv (sa-i expun programatorului) toate probleme aparute mai putin logo-ul, inca n-am timp de el.
    By the way, de SEO on-page nu se ia nimeni?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Analiza pretmic.com
    De Claudiu B în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 25th December 2010, 15:43
  2. analiza SEO site-uri EN-FR
    De vladimir în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd March 2010, 00:12
  3. Analiza Boombiz.ro
    De Cata. în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th March 2009, 16:36
  4. Analiza trafic
    De Buzzy în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th July 2007, 12:46
  5. analiza competitiei
    De atlantiq în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2007, 13:44

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •