Rezultate 1 la 10 din 100

Subiect: Liciteaza-ma.ro sub lupa

Afișare hibrid

suspectu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th October 2010
    Vârstă
    40
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

netul daca ma iau dupa w3c sunt cam cateva sute de erori si cateva avertizari. in mare parte se leaga intre ele (adica o corectie rezolva N erori si deci mai scad din ele). dar nu stiu cum sa fac sa scap de ele..si mi-e frica sa nu stric scriptul daca ma bag eu in el direct fara indicatii (chiar daca am acces la copii de script..)

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

2500euro? tipic romanesc si nu doresc pentru ca romanii nu sunt originali si pot da si exemple. eu nu ma plang de scriptul in sine cat de erori..ce sa zic..are un CMS misto

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de suspectu Vezi Post
    netul daca ma iau dupa w3c sunt cam cateva sute de erori si cateva avertizari. in mare parte se leaga intre ele (adica o corectie rezolva N erori si deci mai scad din ele). dar nu stiu cum sa fac sa scap de ele..si mi-e frica sa nu stric scriptul daca ma bag eu in el direct fara indicatii (chiar daca am acces la copii de script..)
    Pai ai doua solutii.
    1. Iti faci server pe calculatorul tau: instalezi appserv, xamp etc, instalezi scriptul local, repari, modifici, testezi si cand e totul gata si merge bine, pui pe server.

2. Iti faci copie de siguranta pe calculatorul tau si un director de lucru. Modifici un fisier, il copiezi pe server, vezi cum merge. Daca merge prost, copiezi fisierul din copia de siguranta. Asa scapi de frica de a strica ceva (si mai mult pe server).
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de suspectu Vezi Post
    daca ma iau dupa w3c sunt cam cateva sute de erori si cateva avertizari. in mare parte se leaga intre ele (adica o corectie rezolva N erori si deci mai scad din ele). dar nu stiu cum sa fac sa scap de ele..si mi-e frica sa nu stric scriptul daca ma bag eu in el direct fara indicatii (chiar daca am acces la copii de script..)
    atunci erorile nu sunt de script... marcarea este facuta cu picioarele (tabele pentru aranjarea vizuala a elementelor, lipsa semanticii, etc)... rescrie intregul cod HTML ... nu vei mai avea probleme cu validarea W3 si te va ajuta mult si ca timp de incarcare si chiar si din punct de vedere SEO.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dau domeniu liciteaza punct ro
    De blueeyesromanesti în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:58
  2. Program-Tv.ro sub lupa.
    De dragoserv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th June 2008, 13:11
  3. Un nou proiect sub lupa - OneDesign
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2