Datele de la Cand intra cineva pe un portal local? sunt destul de relvante pana acum, inclusiv pt orase mari.
Datele de la Cand intra cineva pe un portal local? sunt destul de relvante pana acum, inclusiv pt orase mari.
apropo de speculatie cred ca s-a ivit deja momentul. Credeti ca am reactionat corect?
Nu am pus prea multe linkuri?
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
La cat de interesanta e stirea, nu ma bag.
Dar pt seo, renunta la diacritice. Ai si si.
Succes
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
A trecut aproximativ o saptamana pe parcursul careia am pus cel putin 2 articole zilnice (mai mult preluari de stiri din ziare - nimic original. Am avut totusi grija sa pun link-urile spre sursa in read more, sanu am nimic frontpage). Traficul a oscilat intre 50-100/zi.
In goagal, am urcat de la pagina 5 la pagina 2 pe "falticeni". Mi-am pus feedurile in RSShunt si am adaugat portalul in trafic.ro.
Vad ca nu te lasi.
E ok insa pt ca face bine la experienta.
Acum inca un sfat.
Fa-ti un fisier de lucru unde sa notezi (pt tine) orele alocate proiectului, inclusiv "citit opinii seopedia", "documentat ...", "sunat la ...", "actualizat ore fisier lucru".
La fiecare 200-400 ore investite... incearca si un bilant la profitul material.
Spor
Mi se spunea 1nesco
Tu vrei sa ma nenorocesti?.. o fac doar din ambitzportalul pentru warcraft tot din ambitz e facut. am 400/zi si tot nu scot nici un ban din el
in general, fac chestiile astea pentru a ma relaxa dupa 8 ore de cod, altfel as sta in wow toata ziua (intra cine vrea iese cine poate... si eu nu pot)
Doamne feri, nu nenorocim pe nimeni.
Dimpotriva.
E doar material de studiu (studiu de caz) pentru orice proiect pe aceasta nisa.
Mi se spunea 1nesco
Off:
Am si eu un site pentru orasul meu..si nu are decat vreo 15.000 de locuitori. Promovare offline nu i-am facut absolut deloc, dar urmeaza
In schimb sunt pe prima pagina in google la vreo 5-6 keyworduri. Multi locuitori nici macar nu stiu de site, dar curand voi incepe promovarea offline
Momentan am cam 60-70/zi ..95% din google.
On: Eu zic ca daca ai face un forum, poate ai mai creste
Succes
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)