19th November 2010, 07:22
1 out of 1 members found this post helpful.
Am senzatia ca nu ati ajuns la un consens aici:
"Cand spui "amplasare in pagina" te referi la unde apare link-ul atunci cand te uiti la el? Sau la ce?
Ce legatura are cat de repede se descurca utilizatorul pe site cu felul cum citeste un motor de cautare link-urile si cu forma acestora? "
1. Google "citeste" de sus in jos. Asta implica faptul ca linkurile sunt vazute intr-o anumita ordine si este f probabil sa fie tratate diferentiat. ( vezi discutiile/diferentele dintre linkurile din header si cele din footer, nu am timp acum sa iti ofer si surse de documentare - sunt lucruri destul de comune totusi ).
2. Cat de repede se descurca utilizatorul pe site poate avea legatura cu numarul de clickuri necesare pt a ajunge la pagina de interes... conteaza enorm si pentru utilizator si pentru motoarele de cautare!!! ( paginile sunt tratate diferit si in functie de arhitectura siteului - linking intern ).
Sfatul meu este sa studiezi serios astfel de aspecte. Altfel risti sa fi nevoit sa refaci, si iar sa refaci... si ajungi sa muncesti mult mai mult decat trebuie... a vorbit Andrei Stan Patitu!
PS: ai locul 125 pe expresia "carti de poker"??? Este o pozitie exagerat de buna avand in vedere ca iti "canibalizezi" expresia repetand-o fix in titlurile paginilor ( alt loc mai bun nici ca gaseai )!!! Poate vrei sa "brenduiesti"... expresia "carti de poker" nu suna a brand.
Studiaza aici keyword cannibalization Keyword Cannibalization: Dezavantaje SEO si verifica SERPul doar dupa ce corectezi! Altfel iti pierzi vremea...
21st November 2010, 22:44
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Alex Dumitru
Eu zic sa mai muncesti la site si apoi sa
revi cu intrebari

este cu doua bucati de "i", prietene
1.Site-ul e unu super clasic, aia cred ca e prima tema de prin toate site-urile de "download thems" cred ca o stie si bunica-mea (no ofence), dar chiar trebuie sa te gandesti sa o schim
2.Nu am inteles ce face acel site, am umblat prin tot si nu i-am dat de cap, cred ca ar trebui sa adaugi si niste poze (daca mai si vinzi ceva din cate am inteles eu)
3.E crucial sa pui pe prima pagina ceva personalizat, cat de mic 
Succes in ceea ce faci!
P.S.imi cer scuze daca am fost prea sincer.
21st December 2010, 10:11
0 out of 2 members found this post helpful.
Google stie ce-s alea diacritice insa in context le inlocuieste, stiti cum. Sunt importante, foarte importante pentru utilizatori - tin de aspectul paginii. Probabil ceea ce vrei sa faci e un site tipic in care sa afisezi reclame de tip refferal-based, sa-ti iei banuti din ele... e ok, multi fac asta, insa pe international, de aceea pe RO e libera piata.
E imperativ sa ai continut unic, e chiar cel important aspect de care tine cont Google, daca nu ai linkuri puternice - scrie ceva interesant, ceva care sa-mi atraga atentia... ceva ce n-a mai scris nimeni ! si sa fie la obiect, nu batut campii cu prostii.