Mi se pare mie sau rezultatele nu sunt tocmai corecte in 100% din cazuri?
Mi se pare mie sau rezultatele nu sunt tocmai corecte in 100% din cazuri?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
In mare m-am uitat peste siteuri si am incercat diverse interogari dar e probabil ca unele sa nu afiseze corect in acest moment.
trilulilu.ro si smen.ro sunt sigure acum
Cristi, daca tot te-am prins am cateva intrebari legate de forum (vbulletin). Exista o modalitate directa de a determina existenta unui utilizator?Idea este simpla si foarte binevenita cred. Nu m-am uitat la corectitudine insa.
Intreb deoarece in acest moment fac diferenta intre Vezi Profil: alecs - SeoPedia Forum si http://forum.seopedia.ro/members/nonexistantalecs.html dar mai sunt si useri "speciali" ca si Vezi Profil: -=Adi=- - SeoPedia Forum. Teoretic daca acum ma inregistrez cu -Adi- ar trebui sa se genereze acelasi URL...
Multumiri. Dupa cum observi am ascultat sfatul tauAs ordona siteurile alfabetic sau macar sa separ ro de en.Merge repede,nu stiam ca exista asemenea siteuri Succes cu el.
Acum m-ar interesa si ce alte retele din RO mai frecventati/cunoasteti (lista am facut-o eu la repezeala si sigur am omis multe).
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)