Am modificat, mersi Hobart.
Ma mai intereseaza pe partea de meta daca am greseli la pagini.
Am modificat, mersi Hobart.
Ma mai intereseaza pe partea de meta daca am greseli la pagini.
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Ultima modificare făcută de Nichita; 8th February 2010 la 16:31.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Multumesc la toti pentru ajutor. A luat pr 2 la ultimul update.
Revin cu o intrebare: Ce parere aveti daca pun nofollow la tot meniul de sus inafara de "traduceri autorizate" ?
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
De curand am luat un domeniu cu cuvintele traduceri autorizate in nume.
Ce ma sfatuiti? Sa il redirectionez catre unitrad.ro sau sa pun un blog pe el si incerc sa fac niste articole related cu linkuri catre unitrad?
Eu m-am gandit la un blog, altceva nu stiu ce as putea sa fac pe el.
Da, ideea pentru blog este foarte buna. Astfel ai ocazia sa iti promovezi serviciile.
Designul este foarte simplu si destul de placut dar nu foarte profesional. Logo-ul la fel foarte simplu, da un aer de profesionalism dar nu este foarte profi.
Incearca sa elimini aceea imagine cu Y!M din header, este o metoda foarte neprofesionala. Adauga datele de live messenger la contact, dupa parerea mea acolo le este locul, nu?
Site-ul arata bine, mai lucreaza la culorile si marimile fonturilor.
Stima,
Robert.
Multumesc pentru idei Robert. Am modificat putin partea de contact rapid din dreapta.
Stiu ca este un post vechi, dar va invit sa mai aruncati un ochi peste site. Am tot modificat la partea de onpage si vreau sa stiu daca ar mai fi ceva de facut. Momentan apare in cautari undeva pe pagina 2 (spre sfarsit), si nu prea sunt multumit de numarul de vizitatori.
Site-ul arata bine, iar din punct de vedere seo, pe prima pagina nu ar trebui sa-ti faci probleme. Totul tine de offpage si de modul cum faci rost de backlink-uri. Aicea trebuie sa lucrezi acum.
Tot ce mai vad e la mailto pe toate paginile, e mail-ul pus direct catre tine, daca nu ai ceva bun antispam, o sa ai probleme pe viitor daca il lasi asa... mail@domeniu.ro
Succes.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)