Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Studiu de caz

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit Studiu de caz

Este vorba de http://barcelona.footballclub.ro. Site-ul este online de un an si initial l-am facut praf cu headingurile. Am folosit h1 pentru titlul paginii (fc barcelona - comunitatea fanilor din romania) si h2 pentru titlul articolului din fiecare pagina. Am realizat in cele din urma ca nu este bine si am schimbat in felul urmator: in main page h1 pentru titlul paginii (ca si pana acum), in paginile interioare h1 pentru titlurile articolelor, tag-urilor etc. Lucrurile au inceput sa se indrepte din acest punct de vedere.

Ceea ce ma deranjeaza este ca nu imi returneaza rezultatele cele mai relevante pentru diferite cautari pe google. Este vorba de un site de stiri. Ii dau insa o cautare de genul "video barcelona - manchester" si primesc primul rezultat de la google ceva de genul "video barcelona - chelsea", cu trimitere la o pagina care a fost creata acum o luna. Am observat faptul ca, desi googlebot zbarnaie pe site de cate ori creez un nou articol, el nu apare la cautari decat pe o pozitie foarte joasa in cautari. In schimb, site-ul apare in prima pagina cu un rezultat neconcludent.

Paginile au titluri unice, descriptionuri unice scrise manual pentru fiecare post in parte. Este facut Internal Linking cat de mult si exista si numeroase IBL-uri, care explica faptul ca site-ul are PR4 pe pagina principala si PR2-3 pe cele secundare.

Stiu ca pozele nu prea au alturi si ca sunt unele erori returnate de css validator, dar totusi parerea mea este ca probleme nu vin de aici. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Ceea ce vreau este ca google sa imi returneze rezultatele cele mai relevante si, eventual, sa urc in SERPs. Repet, este vorba de un site de stiri!

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    235
    Putere Rep
    32

Implicit

nimeni nimic?

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca stirile sunt luate din alte parti poate esti penalizat pt "duplicate content". Incearca sa le editezi manual, sa le mai coafezi un pic .

Ca sfat la design fa meniul principal din header mai vizibil ca se pierde in site si da un padding la etichete in dreapta jos.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2009, 19:20
  2. Un alt fel de studiu de caz
    De mamulea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2009, 01:33
  3. studiu de caz
    De gigipok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2008, 18:21
  4. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:52
  5. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 19:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •