GetVideos.info
Script "home made" pentru a descarca audio si video de pe 220.ro si trilulilu, proaspat vopsit
Din pacate am maxim 30 de vizitatori unici pe zi si cand e sarbatoare 2-3 clickuri in adsense....
Ce parere aveti?
GetVideos.info
Script "home made" pentru a descarca audio si video de pe 220.ro si trilulilu, proaspat vopsit
Din pacate am maxim 30 de vizitatori unici pe zi si cand e sarbatoare 2-3 clickuri in adsense....
Ce parere aveti?
super! Multumim pentru serviciu Reyko!
Chiar cautam un site cu care sa pot downloada dupa trilulilu.
edit: adauga si youtube
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Cred ca ai putea sa mai bagi cate ceva aici. Descrierea joaca un rol destul de important din cate stiu. Succes.Cod:<meta name="description" content="Acum poti salva clipurile si piesele preferate de pe trilulilu si 220.ro" />
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Iulian: Multumesc. O sa incerc sa pun si youtube si daca gasesc script, o sa pun si vimeo.
@Ganditorul: Da.. Uitasi de description.. Multumesc![]()
Nu reusesc sa bag codul Youtube in script. Unui prieten ii merge perfect. Cel putin asa zice el..
Stie cineva cum naiba sa il fac?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)