Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Men Tag dot Com

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit Men Tag dot Com

De ceva timp am lansat un site de divertisment masculin in engleza, http://www.mentag.com

Ce parere aveti de design, content, buguri, ce ii lipseste, ce ar mai trebui adaugat si ce s-ar mai putea face. La fel, puteti despica firul in patru si in ceea ce priveste on-page SEO la el. Sunt cateva categorii care sunt inca goale dar va veni content si acolo dupa ce termin de negociat niste contracte cu cativa writeri.

Thanks.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Imi place cum arata. Ce ii lipseste? Hmmm... ar trebui mai multe poze cu femei. Parerea mea.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    37
    Posturi
    214
    Putere Rep
    31

Implicit

continutul in sine nu este tipul meu, dar e irelevant asta. Imi place template-ul e foarte misto. Daca e creat de tine, esti tare. Daca e modificat de tine, esti bun.

supercar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

E fain imi place ca design, vad ca te axezi doar pe site-uri in engleza
    Un site cu masini Supercars si un Forum BMW

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

@ganditorul - si eu care ziceam ca sunt prea multe poze la unele articole si se pierde lumea cand imi creste trafficul mai mult, sa am un 5k/zi o sa-mi codez un attachment.php special care sper sa faca minuni cu castigurile E destul de greu sa-l tin Safe For Work si Safe For Google dar verific bine content-ul inainte sa fie publicat ceva si totul e ok

@oceanlan - tema e cumparata dar e mult diferita fata de originala. Era stil glossy mag sau site pentru papusi barbie.. cu mult roz & stuff si mi-a luat cam o saptamana doar sa-i scot bugurile, sa-i schimb designul si sa-i adaug cateva functionalitati noi ca era cam slabuta la anumite capitole.

@supercar - pai alea sunt mai usor de monetizat in primul rand AdSense plateste mai bine si apoi... se gasesc si advertiseri mult mai usor care nu se uita la 100$/luna pentru un banner mititel sau un 30-40$/post.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Dau si eu un bump la threadul asta ca sa nu mai fac altul.

Deci sunt FRUSTRAT deja cu site-ul asta. Ma enerveaza la culme faptul ca NU vrea Google sa il indexeze de nici o culoare si chiar nu inteleg de ce. Totul ar trebui sa fie perfect, poate PREA perfect. N-am trecut de 210 pagini indexate in Google de luni de zile in timp ce in Yahoo sunt aproape 1700 pagini indexate [de obicei numarul de pagini indexate din Yahoo e mai mic decat cel din Google]

Linkuri are din belsug si primeste constant backlinkuri noi de la site-uri cu autoritate mare din aceeasi nisa precum si din social bookmarking sites catre posturi. In fiecare zi cred ca primesc cel putin 10 linkuri noi catre diferite posturi dar totusi nu vrea crawlerul ala amarat sa indexeze paginile.

Sitemap este, in Webmaster Tools nu gaseste nici o eroare, crawlerul vine dar nu indexeaza. In momentul asta am 38,555 inlinks in Yahoo si chiar si Google imi detecteaza 232 linkuri cu "link:" [ceea ce e destul de mult pentru link command] si peste 8,000 in webmaster tools.

Domeniul nu pare sa fii primit un SEO penalty pentru ca apare dupa cautare pe prima pozitie si traffic are site-ul din belsug, intre 3 si 5 mii/zi, dar majoritatea din refferali.

Acum... care sa fie motivul pentru care nu ma indexeaza?

Astept niste sugestii si va rog eu, abtineti-va de la raspunsuri cretine de indian gen "nu ai page rank sau ... trebuie sa ai cateva linkuri la site ca sa fii indexat, mai aduna linkuri". Da, cam astea au fost sugestiile pe care le-am primit pe niste forumuri de marketing online in engleza

La Page Rank e pe 0 dar e pe 0 din cauza ca nu s-a mai updatat de demult page rank-ul, ultimul update fiind la putin timp dupa ce am lansat site-ul. Nici de sandbox nu poate fi vorba pentru ca totusi, are deja 6 luni vechime.

Anyway, sper ca are cineva o idee.

Thanks

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

continutul de pe el este propriu sau preluat? nu am vazut nici o sursa, e clar ca nu ai vizite nimic ptr ca nu ai nici un coment la articole,
    am vrut sa verific "link-urile alea multe spre tine" dar nu am reusit, daca dau cu www.mentag.com isi face redirect catre mentag.com si nu-mi mai merge "programul"

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

continutul e unic, scris de noi, deci nu poate fi vorba nici de duplicate content.

cat despre www or no www eu intotdeauna imi tin site-urile fara. Imi place mai mult cum arata acolo in bara fara www.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Singura explicatie plauzibila ar fi ca e inca in sanbox... eu altceva nu vad ce-ar putea fi...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    32

Implicit

In momentul asta am 38,555 inlinks
    de fapt sunt 15,147 dar nu asta conteaza.
    daca nu ai pluginul de google xml sitemaps pune-l.
    si incearca sa-i dai pinguri poate poate vrea si googu sa indexeze mai mult.
    si referitor la celalat sfat, si anume construitul de linkuri, nu te opri ca e bun.

oricum eu zic ca ai o penalizare(sau sandbox) ca la cautarea mentag nu apari pe prima pagina.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •