no links sold. Pozele fac parte din reviste, candid shapshots, uneori chiar am fost rugat sa postez poze cu anumite tipe pentru promovare, 2 tipe s-au si laudat pe profilele lor de pe site-uri de modelling ca au aparut featured model pe mentag [si eu nici macar n-am primit un numar de telefon ceva]. Practic toata lumea are numai de castigat daca apare pe site-ul nostru. Modelul, revista in care a aparut, eu, precum si motorul de cautare pentru ca am oferi exact ce-si doreste utilizatorul web care cauta informatii si poze despre o anumita tipa.
Pana acum mi-au venit in cap 2 ipoteze:
1) Poate imi dauneaza "tag"-ul din URL. Am impresia ca crawlerul poate interpreta tagul respectiv ca si site.com/tag/ dar la mine e folosit cu intelesul de "label", eticheta and so on.
2) Crawlerul poate considera site-ul adult intrucat am avut cateva cuvinte care blocau si adsense-ul in trecut gen "wild" "drop DEAD sexy", "xxx" desi nu era nimic adult pe site. Poate de atunci m-au marcat cumva si nu m-au mai indexat insa am scos si toate stop words de pe site, deci n-ar mai trebui sa mai fie problema. Site-ul e safe for work, nu are continut adult sau sexual explicit, dar poate crawlerul nu intelege asta clar.
Cum am vazut si pe alte forumuri nimeni nu are nici o explicatie plauzibila pentru chestia asta. Ma depaseste si pe mine, e clar ca-i depaseste si pe altii dar sper ca in timp se va rezolva.
Daca nu se rezolva... fuck Google, exista viata si fara el, exista traffic si fara el si la fel cum azi am avut peste 5,000 unici din care doar 23 [douazeci si trei] au venit din Google, la fel o sa traiesc bine mersi si pe viitor. Sunt apreciat de site-urile din aceeasi nisa cu autoritate si traffic si asta conteaza mai mult decat trafficul organic din gugăl.
E pacat pentru ca trafficul organic ar fi fost constant, trafficul din recomandarile altor site-uri nu vine decat daca continuam in fiecare zi sa facem treaba buna. Daca abandonam proiectul 2 saptamani, se duce mare parte din traffic.
In fine... rog un moderator sa inchida threadul pentru ca nimeni nu are nici o idee si nici o solutie deci multa discutie aiurea.

]. Practic toata lumea are numai de castigat daca apare pe site-ul nostru. Modelul, revista in care a aparut, eu, precum si motorul de cautare pentru ca am oferi exact ce-si doreste utilizatorul web care cauta informatii si poze despre o anumita tipa.