Un mic blog despre it .
Filme Noi, Jocuri, Programe, Componente IT www.lag.ro
dati-va cu parerea
Un mic blog despre it .
Filme Noi, Jocuri, Programe, Componente IT www.lag.ro
dati-va cu parerea
"un film foarte frumos care abia astept sa-l vad."
Vrei sa semeni cu Vanghelie ?
despre blog nu pot fi spuse prea multe, insa domeniul imi place![]()
:)
baieti .. spuneti ce este gresit .. nu scriu numai eu .. mai e un coleg care scrie ... numele de lag a venit acum 2 ani ... deci are 2 ani vechime .. ne-am gandit sa luam ceva din 3 litere .. .ro si am luat lag deoarece e totusi un cuvant .. lag e ala de la counter sau alte jocuri cand ti se misca netul prost
arata bine...dar incearca sa gasesti ceva sa mai bagi in colana din drepta pt ca mai jos arata cam gol site`ul![]()
iti dai seama nu o sa bag prostii acolo de dragu de a fi ... chiar nu stiu daca o sa ramana thema .. e posibil sa o schimbam .. pe una cu culori mai deschise .. oricum o sa tin cont de remarca
articole noi ..
1. titlul: Filme Noi, Jocuri Online, Programe, Filme Bune, Download, Counter Strike, Stiri IT
- asta e titlu sau e meta keywords?
2. domeniul de expertiza al blogului este cam prea divers, de la filme bune la counter strike si download, e o diferenta mare. daca mai pui poze sexy cu vedete si avatare hi5 ai tacamul complet.
3. n-am inteles faza cu beta 1.0 - poate ai pus-o ca da bine
4. daca tot e blogul in romana incearca sa traduci tema, da mai bine (ex: Article wrote by...)
5. reclama din header ar merge alta culoare (zic eu)
PS: sper sa intelegi aceasta critica si sa o iei ca pe una constructiva - este nevoie sa precizez acest astpect pentru ca majoritatea nu stiu ce e aia critica constructiva si inteleg total gresit.
Bafta.
si in final iese un blog de "di toati". Eu m-as axa doar pe o nisa...
o sa fie mai mult it .. respectiv programe jocuri filme .. componente it ..
thema va fi schimbata ..
adsense va fi scos pentru o perioada
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)