Se discuta cam de multisor aici.
Se discuta cam de multisor aici.
Ultima modificare făcută de Ben Boingeanu; 15th June 2007 la 11:19. Motiv: topicuri unite
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
trafic.ro strange datele atat din cautarile trafic.ro cat si din googlebinenteles doar din siteurile care sunt inscrise in trafic.ro
Diana , dpdv este mai putin relevant toolul sugerat de tine pentru romania.
Well, ce sa fac daca nu au limba romana inclusa. Dar am facut test pentru cateva cuvinte cheie si nu mi s-a parut diferenta prea mare intre ordinea cuvintelor cheie, e diferenta doar la nr. de cautari.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Parerea mea este ca sunt afisate cuvintele cheie dupa care au fost gasite site-urile din trafic indiferent de motorul de cautare folosit. Datele probabil sunt centralizate insa cel putin pentru ce ma intereseaza pe mine cifrele pe care le dau mi se par ireale adica... mult prea mari.
oricum, chiar daca sunt ceea ce trebuie sau ceea ce ni se da, eu personal nu inteleg de ce face trafic.ro aceasta miscare punand la dispozitie f. multe informatii despre traficul generat in romania pentru siteurile inscrise in trafic.ro
am impresia , ca trafic.ro urmeaza sa faca "ceva" in web-ul romanesc.. si mai cred ca are legatura cu plecarea softpedia de la trafic..
nu vad care e problema ??
Si eu tind sa cred ca acele cifre nu reprezinta cuvintele cautate pe trafic.ro sau numai cele cautate acolo. Din moment ce iti stocheaza cuvintele cheie la a caror folosire a fost vizitat site-ul tau, mi se pare firesc sa fie incluse in acele cifre si cautarile efectuate in motoarele de cautare.
Ce e asa greu de inteles?
Datele sunt extrase din statistici site-uri .... Cuvinte cheie... deci sunt informatii foarte folositoare, pt cei care stiu sa le foloseasca.
Dar, dupa cum zicea si FireEyes ..., o sa mai vina un val de plecari.... alte date sunt facute public si asta nu convine la multi.
Trafic.ro nu moare... o sa fie destui "scoleri" care sa-l foloseasca. Afacerile serioase se retrag incet, dar sigur.
Internetul Romanesc deabia acuma incepe sa se monetizeze, datele devin vitale, iar o informatie ajunsa in mana concurentei, poate duce la pierderi grave.
Boingeanu Ben
Eu cred ca nu poate fi considerat aur , doar argint !
Web-ul romanesc incepe sa se monetizeze iar trafic a inceput sa constientizeze acest lucru , pentru ca noile imbunatatiri facute arata ca trafic ro a facut o miscare pe termen lung !
Parca ii vad ca maine, poimaine o sa-si faca un motor de cautare , si o sa concureze cu yahoo in Romania !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)