cultura generalaplus de asta nu inteleg ce cultura poti capata dintr-un film.
cultura generalaplus de asta nu inteleg ce cultura poti capata dintr-un film.
Kaa,de data ma abtin la ce ai scris,ca nu vad rostu cand spui,ce cultura poti invata dintr-un film,Pai mai omule filmele sunt (unele) dupa marii scriitori,filosofi si etc(ai inteles).Aia cu spiderman si cu batman nu am inteles,adica toti ce-i care s-au uitat la filmele astea cu incasari extraordinare s-au uitat degeaba atatea milioane de oameni nu?Adica sunt inculti uni ca nu se duc la teatru (sau facut filme cu piese de teatru).
!!!Iar daca conform ipotezelor celor de mai sus este cineva in dilema de a cumpara mancare ori filme nu are nevoie de filme gratuite ci de locuri in spitale de psihiatrie!!!
Ce treaba are spitalul de pshihiatrie?Cu filmele si cu buna dispozitie care ti-o da un film cand te uiti cu preteni,in familie,sau cu prietena?ABERANT SI DEPLASAT
!!!! si-ar permite sa vizualize un film de 20 / 30 lei pe saptamana daca ar avea mai multa grija cum isi cheltuiesc banii!!!!Pentru cheltuirea banilor care ai primim are grija statul nu m-ai este nevoie sa vina cineva sa-ne spuna,ba trebuia sa strangi aia 100 roni sa vedem filme......NU ARE NICI O LEGATURA CU VIZIONAREA UNUI FILM
!!!! Unul dintre ei cheltuise in seara aceea 8000lei pe muzicieni!!!! Ai fost la nunta de manelisti!PUNCT..omu face ce vrea cu bani castigati usor sau greu...
O nunta facuta la tara cu muzica populara traditionala NU arunca LUMEA CU BANI PE IRINA LOGHin) E AIUREA CE EX. NE DAi
DA INTERNETUL LA TARA ESTE UN LUX fa o plimbare prin tara,si numara case care au iternet,O sa ramai surprins de saracia care nu o arata nimeni si nu o vede nimeni...
scriu gramatical prost :D:D:D:D
scopo incearca frate si tu sa scrii corect. Totusi nu suntem pe mess.
) ok scuze
)
Promit de acuma (tot timpul gresesc aproape )
Evident. Desi nu cred ca am invatat ceva din zecile de filme pe care le-am vazut, sunt constient ca altora li se poate parea informativ.
Ideea pe care am vrut sa o exprim este alta. Ce cultura poti capata dintr-un film si din alte surse nu? Pentru ca aceasta vorba referitoare la cultura a fost aruncata superficial ca o scuza ieftina, daca vrei sa capeti cultura cum am zis si mai sus, vei avea pretentia la evenimente culturale sau cursuri gratuite nu la filme.
@Scoopo
Te rog sa nu-mi mai bagi cuvinte in gura.
Nu am zis nici pe departe ca esti prost sau ca te uiti degeaba la acele filme.
Tot ce am cerut a fost sa rationalizati putin situatia. Vrei cultura, vrei informatie, vrei aceste lucruri gratis .. ce faci? Ceri filme gratis? Nu cred ca ai cere acest lucru daca intr-adevar te-ar interesa sa capeti acele valori.
Voi cereti filme gratis, insa conform celor de mai sus nu culturale ori documentare, sub pretextul acestor informatii de cultura generala. Este penibil.
Sa nu ma spun ca daca luam in calcul si stirea de la care a plecat toata discutia atingem un punct culminant al penibilitatii. Vrei filme gratis |ATENTIE| pe internet pentru cultura generala. Ai internet si vrei cultura generala, la ce iti trebuiesc filmele?
Scoopo, raspunsurile tale nu ai nicio noima. Data viitoare cand mai citesti raspunsurile mele tine cont ca sunt date in urma altora mesaje, daca vrei sa intelegi ce zic citeste si mesajul celui care ii raspund.
De exemplu fragmentul cu spitalul era un raspuns la fragmentul tau: Dupa toate astea seara iti mai cer si niste bani pe niste filme de 2 lei,ca sa dormi linisit si sa te gandesti ce naiba sa dau la copil maine la pachet(filme sau sandwich). Si imi cer scuze daca nu am inteles ce ai vrut sa spui, dar nici prea explicit nu ai fost.
Iar pentru faza cu taxele si statul informeaza-te cum ruleaza banii intr-o societate, o sa-ti dai seama ce am vrut sa scriu.
LE:
Incult esti cand indeplinesti una din conditiile termenului din doom. Asta independent de frecventa cu care viziteti piese de teatru, scoala ori vizualizezi filme.
Poate am eu un sistem defectuos, dar nu m-am uitat niciodata la un film doar de dragul de a o face. M-am uitat dupa ce am avut informatia si stiind care sunt aspectele relatate. De altfel, rare ori am vazut un film a doua oara ori datorita regizorului / scenaristului.
Si oricum, aici se vorbea de filme comerciale - cel putin eu asta am inteles. Nu gasesti pe siteurile din primul topic filme cu simtul artistic macar apropiat de al celor pe care i-ai dat ca exemplu.
Si in continuare imi pastrez parerea din postul anterior. Pentru cultura prefer alte surse.
Iar asta este ultimul mesaj pe aceasta tema. S-a ajuns de la blamarea unora care promoveaza pirateria la filmele mele preferate(care apropo, nu am film preferat), plus de asta este evident ca avem conceptii diferite si privim filmele diferit. Clar nu vom ajunge la un compromis, motiv pentru care prefer sa-mi folosesc timpul in alte scopuri.
Caut cu jingle.ro.
nu ai film preferat yoy
gata am inchis subiectul ca nu stii niciodata cine se afla la capatul firului si ramai uimit
good Look
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)