Rezultate 1 la 10 din 44

Subiect: Asigurari.com a doua oferta peste 10.000 $

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Mar, ai dreptate. Ma refeream ca este numele nisei. Ca si keyword este slab. Hoteluri este mult mai bun. Am formulat prost, mea culpa. Nu ii pot da detaliile pe forum ca nu e corect, dar poti verifica in whoisul domeniului cine este. jc**coz este de la alcormedia, asta e idul de mess (nu ii pun idul direct sa mentinem discutia fair). Tipul de care vorbesc eu e altul

In ceea ce priveste .ro/.com cred ca e o discutie care poate deveni rapid flaming, de ambele parti din zeci de motive. La final am constientiza probabil cu totii, ca e greu sa stabilim care argumente sunt mai puternice. Realitatea e ca un investitor strain va avea intotdeauna reticente pe .ro mai ales daca investeste +30K in domeniu. Ai citit vreodata cu mare mare atentie contractul de la ROTLD? Este incredibil. Am vazut zeci de domenii .ro cu proprietarul schimbat fara decizie WIPO, pur si simplu pentru ca ROTLD poate face chestia asta unilateral (iti pot da exemple pe privat fara probleme). In plus, daca investesti si vrei doar sa faci swapuri, iti va fi frica sa te joci pe .ro pentru ca in primul rand contractul de inregistrare interzice vanzarea. Si e putin mai complicat. Daca vinzi ca site, ai mici dezavantaje fiscale comparabil cu cazul in care faci doar trading.

ROTLD poate si face ce vrea la finalul zilei. Ai vazut recent schimbarea in politica WHOIS? Neanuntata pur si simplu. Oricarui domeniu mai vechi de 2001, i se afiseaza ca data generic Registration Date: Before 2001, si nu se mai specifica exact data de inregistrare. Si asta e doar un exemplu simplu.
    Ultima modificare făcută de Emil; 17th October 2010 la 16:54.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2 domenii de asigurari
    De SeerKan în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th August 2008, 11:18
  2. Creatori.net - de doua ori in doua zile
    De thefan în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th July 2008, 11:48
  3. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th May 2008, 20:39
  4. Răspunsuri: 14