Pana in 22 e super ok, am avut timp de 2 ani, si acum am 3 la birou.
Cel de 27 necesita un pic de timp de adaptare, eu il am de 6 luni, prima saptamna mi s-a parut ciudat, trecand de la 22, acum m-am obisnuit. Depinde si ce aplicatii folosesti, eu il folosesc in split screen cu 2 ferestre de explorer si nu mi se pare obositor. Avantajul e ca are pixelii mai mari si e mai bine cand lucrezi cu text mult. Daca lucrez un weekend acasa, cand ma duc luni la birou cele de 22 mi se par mici iar pixelii minusculi.
Daca ai de 19' format clasic, la trecerea la 21-22 wide o sa ti se para ca sunt pixelii prea mici (si implicit si textul). Cred ca o configuratie ideala pt un developer ar fi de 3 monitoare de 19 format clasic, dar nu se mai gasesc (si acasa ocupa si o gramada de spatiu). Am incercat si de 22 puse vertical dar se vede aiurea rau, sunt prea inalte si unghiul de vizualizare e gandit pt orizontala.
Oricum considerand pretul cel de 27 nu-si merita diferenta fata de 22, nici cele cateva sute de pixeli in plus, nici diferenta de marime nu merita. Cel de 22 e cel mai bun monitor al momentului, pret/performanta.
PS: Scuze de off topic. Eventual sa mute cineva replicile astea 2-3 la bar.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.