Au imbogatit si footerul, au pus acolo Give Feedback, ma intreb cati oameni le trebuie sa citeasca cand vor descopri userii linkul.Numai buton de link exchange nu au.
Au imbogatit si footerul, au pus acolo Give Feedback, ma intreb cati oameni le trebuie sa citeasca cand vor descopri userii linkul.Numai buton de link exchange nu au.
Ma indoiesc, dar daca ar fi asa, cei care Gandesc astfel de miscari sunt doar incuitati. Daca cumva se gandesc sa fure prin miscarea asta pe cei care prefera "o pagina care sa se uite la tine", inseamna ca sunt prea siguri ca cei care folosesc in prezent Google Search vor ramane vesnic ai lor.... Ori nu prea cred ca e asa....
Mie sincer mi se pare ca homepage-ul lor avea cam tot ce imi trebuie, intr-o interfata foarte simpla: search-ul, link-uri spre Gmail, Video, Images (si eventual butonul care afisa filtrele cand aveam nevoie de ele). Chestia nasoala (pentru noi) e ca doar pagina cu rezultate au "impodobit-o". Mai bine adaugau astfel de elemente pe index si sa lase oamenii sa dea click pe rezultate fara a fi momiti sa mai ramana la ei prin tot felul de alte linkuri si butoane...
Yahoo mizeaza pe ideea caci cautarea nu va fii totul in viitor. Doecamdata google echivaleaza la foarte multi oameni cu insasi internetul. Dar se intampla asa:
Vine Ana si vrea pantofi. Da google pt. pantofi, se uita, nu are bani, mai cauta ceva site-uri. Ok, si dupa aceea? Scrie sentimente pe google si intra pe sentimente,ro. Si dupa aceea? Google e pentru cei ce stiu ce vor si dupa aceea nu mai ofera nimic.
Yahoo poate veni cu o abordare in care iti arata ce sa vrei. Daca face asta nisat pe tari si isi imbunatateste searchul e ceva.
eu am schimbarea asta de vreo luna pe contul meu si nu am resuti sa scap de ea
la inceput m-a enervat dar pe urma m-am invatat si o gasesc chiar utila...
Schimbarile facute de la Google vin pe baza unor teste pe o masa critica de oameni... am citit mai mult ca pentru o nuanta de albastru au testat vreo 40 de nuante pana sa decida pe care s-o aleaga. Iar alegerea a fost facuta pe statistici exacte si nu pe ideea ca "asa-i place designerului".
google knows too much![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Iskander, astea pot fi si texe de PR. Sa fim seriosi.... asta nu inseamna ca nu ar putea fi si adevaruri in ele. Dar pana la urma asta e rolul PR-ului sa faca totul sa sune cat mai "Totul numai pentru TINE".
Probabil mizeaza pe faptul ca toti vor avea monitoare wide pe viitor si nu va fi aglomerata pagina ...
Mie pe 1024 mi se vede extrem de inghesuit tot.
Eu am 27" si tot ca draq arata. Faptul ca ai monitor wide nu ajuta cand totul e inghesuit in stanga. Ai doar mai mult spatiu alb in dreapta (mult mai mult, peste 2/3 din ecran).Mie pe 1024 mi se vede extrem de inghesuit tot.
Plus ca de multe ori site-ul de pe locul 2 e sub fold, din cauza mizeriilor cu tweeter&co. E din ce in ce mai greu sa distingi ce e organic si ce e platit/detinut de google in rezultate.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Vechiul layout e accesibil aici, puteti face comparatia
http://www.google.com/webhp?hl=all
@big , tu chiar lucrezi pe 27' ?
mie imi place mai mult vechiul layout, l-am pus la favorite, sa vedem cat o sa il tina online.
da, de ce?@big , tu chiar lucrezi pe 27' ?
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)