Am primit si eu sms cu reclame la Skoda. Ideea e ca cineva mi-a trimis un sms de pe un site si ei mai trimiteau inca unul cu reclame la clientii lor. Este si cazul vostru?
Am primit si eu sms cu reclame la Skoda. Ideea e ca cineva mi-a trimis un sms de pe un site si ei mai trimiteau inca unul cu reclame la clientii lor. Este si cazul vostru?
Unul dintre motivele pentru care am renuntat la Orange / Vodafone / Cosmote erau sms-urile astea cu diverse promotii. Dar parca vad: si Digimobil va incepe in curand...
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Oare daca suni la unul din acesti operatori si le spui ca renunti la abonamentul care il ai de 5 ani deoarece te-ai plictisit de mesajele lor nesolicitate ce se intampla?
Sau la numarul de clienti care il au nu mai conteaza cativa in minus?
Am un abonament cosmote de 2 ani si in afara de 4-5 mesaje de la ei cu promotia "trimiti un sms si castigi un M3"nu am avut probleme.
Ultima modificare făcută de Adrian Poputoaia; 31st July 2008 la 13:34.
si eu patesc aceeasi chestie. primesc sms-uri de la citynews, time4news, de la diverse showroom-uri din cluj. ieri eram la kfc, imi savuram meniul crispy strips si primesc mesaj de la citynews: "un clujean s-a aruncat in cap de la etajul 6... citeste mai multe pe site" ...instantaneu mi-a stat mancarea in gat.
am sunat la orange si i-am luat la rost, dar cica ei nu vand bazele de date cu nr de tel... daca nu ei, atunci cine? fizz?? singurul loc unde m-am inscris si cu nr meu de tel este ejobs.ro
deci, astea 2 ar fi variantele mele:
1. orange
2. ejobs
keep dreaming...
Pe mine nu m-ar deranja sa primesc de la Orange din cand in cand. Dar cand primesc de la skode, citynews si alte rahaturi din astea imi vine sa turbez. Mai ales cand ma anunta citynews sa intru pe site sa vad cum s-a aruncat nush ce tanar de pe bloc. (nu le dati satisfactia sa intrati pe site, va rog).
eu la vodafone nu prea am primit mesaje de gen
singurul spam din ultimul timp fost acum cateva zile - intra pe did.ro blah blah
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)