Cristi trebuia sa apesi pe butonul Report SPAM, adica sa le inchizi telefonul in nas.
Cristi trebuia sa apesi pe butonul Report SPAM, adica sa le inchizi telefonul in nas.
Intr-un fel sau altul acele persoane au numerele voastre de telefon de undeva, exista posibilitate sa le fi obtinut legal sau ilegal, oricum in ambele cazuri consider ca trebuie comentat si stampilat ca fiind SPAM abia dupa ce tu faci o cerere de dezabonare de la acel serviciu.
Daca dupa dezabonare mai primesti atunci e SPAM.
Cum obtii tu legal telefonul meu, si cum obtii tu legal dreptul de a-mi face o oferta comerciala prin telefon ?
Sigur, Cosmote o face, multe firme o fac.
Dar asta nu inseamna ca este nici legal, nici omenesc.
Cum sa primesc eu telefoane sa-mi faca o firma website, cand eu fac website-uri ?
E ca si cum Orange ar da telefon la Vodafone sa-i vanda un abonament corporate.
Daca tot iti bati joc de oameni si le pierzi timpul, macar cauta intai pe net firma catre care dai telefon, sa vezi ce face.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
este simplu sa intri in posesia unui numar de telefon, daca tu te-ai inscris la un concurs sau ai folosit la vreo inregistrarea numarul de telefon atunci exista posibilitatea ca acele persoane sa foloseasca numarul de telefonul conform TOS-ului lor...ilegal cu o comanda in DOS generezi cate numere de tel vrea inimioara ta
cea mai buna metoda de marketing pe naibanew marketing se bazeaza pe needs si nu i se da omului pe gat reclama sau spam niciodata. mai bine si-ar face ei un nume, un portofoliu si apoi ar veni clientii interesati la ei nu streseaza omul prin telefon ca vrea sa-i faca sait.
portofoliu se face daca exista clienti, probabil ca asta isi doreau si ei ceva clienti pentru portofoliu sau sa si achite factura la curent..![]()
pe langa multe SPAM-uri rasuflate care le primesc tot timpul prin telefon 2 au fost cele mai tampe:
- unii spuneau ca imi ofera consultanta despre cum sa-mi menegeriez firma dar cand i-am intrebat nu stiau in ce domeniu activeaza firma, nu conta oricum, ei imi explicau ce si cum sa fac sa mearga mai bine, totul contracost desigur (adica cum sa ma suni tu sa imi ceri bani ca sa ma investi pe mine cum sa-mi fac ordine in bucataria mea fara sa sti cine sunt si cu ce ma ocup, mi se pare impertinenta, magarie, excrocherie)
- o fatuca ma suna sa-mi ofere un serviciu de publicare nelimitata a anunturilor pe un 'portal', serviciu de 20 euro lunar, cat timp am vb am verificat page rank 1 si sub o mie de vizitatori saptamanal; am intrebat cum sa platesc 20 euro lunar pt un site cu trafic asa mic si mi-a raspuns, site-ul dvs are mai mult?
cipenetce tare, mi-a placut al doilea telefon primit de tine.
mare curaj pe capul fetei aceleia
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Ahaha, buna asta. Is curios ce oameni seriosi se ocupa cu "telemarketing" din asta? Oare chiar e o firma serioasa si au angajat pe cine nu trebe, sau is niste copii care merg la plezneala?mi-a raspuns, site-ul dvs are mai mult?
Oricum, pe tine nu te-au prins, ca esti din domeniu dar poate le-au picat in plasa altii...trebuie educat clientul si atunci o sa dispara si firmele astea profi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)