Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Spam Smarty!!!

Afișare hibrid

ZendNet este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2007
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit page.php

@tataraseni

Am exact aceeasi problema ca si tine pe un director de rank 5. Am luat si penalty pentru ca nu am observat la timp.
    Am gasit page.php in radacina si mainpage.php sub un director, iar ambele au acelasi cod postat de tine.
    Ce nu am inteles bine este pe ce script ti s-a intamplat. Pe BosDev? Sau pe phpld. Eu folosesc phpld si acolo am gasit fisierul pus de doua ori, exact acelasi cod cu al tau.
    As fi curios ce parere ai despre cum a ajuns fisierul acolo.
    La mine hosting-ul mi-a dat clar logul de ftp cand a fost pus fisierul. Problema mea cea mai mare este CUM s-a obtinut login-ul. (sniff de login sau scriptul are gauri)

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de ZendNet Vezi Post
    @tataraseni

Am exact aceeasi problema ca si tine pe un director de rank 5. Am luat si penalty pentru ca nu am observat la timp.
    Am gasit page.php in radacina si mainpage.php sub un director, iar ambele au acelasi cod postat de tine.
    Ce nu am inteles bine este pe ce script ti s-a intamplat. Pe BosDev? Sau pe phpld. Eu folosesc phpld si acolo am gasit fisierul pus de doua ori, exact acelasi cod cu al tau.
    As fi curios ce parere ai despre cum a ajuns fisierul acolo.
    La mine hosting-ul mi-a dat clar logul de ftp cand a fost pus fisierul. Problema mea cea mai mare este CUM s-a obtinut login-ul. (sniff de login sau scriptul are gauri)
    ...cred ca avem acelasi hosting... si de aici problema... scriptul folosit pe www.smarty.ro e BosDev Directory...

ZendNet este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th September 2007
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

da, am verificat acum si e acelasi hosting. scripturile sunt diferite. acces pe ftp pentru upload? sau ambele scripturi au acelasi bug? din cate ai scris cei de la BosDev ti-ar rezolva problema la 10$. La mine problema e ca scriptul e cu update, iar acel bug nu exista. Singura treaba interesanta este cum de la mine din 5 directoare mi-a lovit unul singur. Toate cu acelasi script, pe acelasi server, aceeasi versiune de php. Sper sa nu ma trezesc cu ele maine toate facute salata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Smarty in DMOZ
    De tataraseni în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2007, 16:08
  2. Vand Smarty
    De tataraseni în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 17th January 2007, 11:09
  3. spam smarty.ro
    De Bruzli în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 23