0 out of 1 members found this post helpful.
Spam dedicatserver.ro
Salutare,
Nu stiu cati dintre voi cunoasteti aceasta companie de gazduire, insa contrar informatiilor de pe website-ul oficial care descriu compania "Astimp Consulting SRL" ca fiind o companie ce se evidentiaza prin "Experienta si profesionalismul echipei [...]", se pare ca metoda dansilor de promovare este aceea de a face spam in comment-urile post-urilor de pe blog-ul providerilor pe care dansii ii considera concurenta si care le ameninta pozitia.

Pentru cei ce nu vedeti imaginea intre tag-urile [img/]: http://www.9jpg.com/images/89070320879908393986.jpg
IP-ul de pe care a originat acest post este al D-lui X Y, administratorul companiei Y Z SRL din Galati, nefiind prima oara cand recurge la astfel de masuri de joasa speta si lipsite de etica profesionala.
Rusine, stimate domn!
Ultima modificare făcută de Dan; 14th June 2016 la 12:23.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
AGSQ
Salut,
Inainte de a posta acest eveniment, fii sigur ca m-am interesat de titularul acelui abonament. Am strans toate dovezile necesare pentru a taxa aceste practici daca se vor mai repeta in viitor.
Google nu da whois din baza de date a ISP-ului.
Mi se pare foarte ilegal sa afli titularul unui abonament rezidential RDS. Si mai ilegal sa-l publici.
Sper ca cel de la RDS care ti-a furnizat informatia sa fie identificat si concediat. Iar aici, pe forum, datele personale nu pot fi publicate, ca n-avem dreptul.